2011-03-30 ? 17:03:28

Slutar

Tjoho!

Vi här kommer tyvär att sluta med denna blogg eftersom att vi inte tyckte det gick bra, jossans blogg är horsemmupp.blogg.se och Julias är stalletsponni.blogg.se ..
2011-03-30 ? 07:23:40

Du var min ängel och kommer alltid att vara det

Tjosan!
Nyss så vaknade jag av mitt alarm och jag snozade tio minuter, hur lyckas jag? Men iallfal, sen gick jag till köket och där satt  mamma och typ pratade i telefon, sen så satt jag mej här vid datan & gör seriös ingenting? Snart eller inte snart men klockan nio börjar jag med syslöjd och vi håller på med stickning! Nu ska jag börja med den riktiga stickningen, yey. Sen så kommer det en liten veckoplanering igen antar jag ;o Det finns inget man kan göra på bloggen för man har lixom redan gjort det hära?

-Jag kollar i dina ögon & säger älskar du mej?
- Hans tår rinner ner för kinden & säger, inte lika mycket som du älskar mej
-Jag går upp och springer in till skogen, där tar jag livet av mej och killen bryr sej inte.


Jag saknar dej♥

2011-03-29 ? 21:49:50

veckoplaneringen v.13 och v.14

Måndag : skola sen stallet
Tisdag: chilla sen vara med kompisar och dansa
Onsdag: skola sen inget planerat , någån som vill göra någåt?
Torsdag: Skola sen stallet tror jag
Fredag: skola sen ridning
Lördag: tidig morgon och sen rida fandango.
Söndag: Sovmorgon sen stallet eller chilla .
(denna vecka v.13)

v.14
Måndag: Skola sen stall
Tisdag: skola sen chill
Onsdag: Skola sen inget planerat
Torsdag: Skola sen inget planerat
Fredag: Skola sen hem och sen ridning sen fixa inför tävlingen dagen efter.
Lördag: TIDIG morgon , åka till stallet tävla fandango.
Söndag: Sovmorgon .

Godnatt!
\JOSSAN

2011-03-29 ? 21:45:08

vafan

Sorry för det usla uppdateringen men julias inlägg och jossans inlägg sparas på blogg.se men visas inte upp i bloggen, gud vad synd! Men imorgon karnske det är bättre med blogg.se så då blir det bättre uppdatering ska dra nu cya♥
\Jossan

2011-03-29 ? 18:48:42

Kuuussliigtt.

Tjoho!
Nu är jag hemma & jag åt nyss middag. Idag i skolan hände det inget speciellt, vi hade typ 5 lektioner idag och en kvarts rast som var den längstaste rasten på tisdagar? Jag ska sätta mej vid läxorna ett tag.

-Jag tänkte väl strax ta en liten tur bland husen och få bort all skit från huvet!
-Bara tänka på om det blir så jag hade tänkt mej i framtiden?
-Jag vill försöka göra det, men då känner jag mej som en idiot ;o

Cya♥
// Julia Ketoh!

2011-03-29 ? 18:35:42

I take the bullet when I'm ready

I take the bullet when I'm ready-Jag tar sats när jag är mogen
Hejsan alla underbara! För typ fem minuter sen kom jag hem från skolan, dagen har faktiskt rullat på och det är jag glad över! Just nu sitter jag och lyssnar på Danza Kuduro, den är skit bra tycker jag. Idag hade jag tänkt mej att åka till stallet men det blir tyvärr inte av, jag hade tänkt ut sen sak jag kanske ska lägga ut på bloggen? Ni kanske tycker det är intressant om vilka bloggar jag läser, eller? Eller så blir det säkert vilka jag har ramlat av och så, aso typ ett test som jag inte har tagit upp på bloggen än. Just nu surfar jag runt på internet och lyssnar på spotify, Ett hiss till det!



Dagens fråga: Vad tycker ni om Spotify?
/ Julia Keeetoh♥
2011-03-29 ? 16:57:53

Vila i frid♥

Den 16/9-10 fick världens finaste gotlandsruss somna in, jag fick underbara minnen med honom och dem kommer jag alltid att minnas! Jag hann inte ens säga hejdå och det ångrar jag jätte mycket. Förlåt för att jag inte visat all min kärlek jag har till dej.. Du kommer alltid att ha en väldigt stor plats i mitt hjärta♥

Jag älskar dej, Rekyl♥

Namn: Rekyl
Far: Kanyl G
Mor: Smulan
Kategori: B-Ponny
Mankhöjd: Minns inte.
Kön: Valack
Hon/Han är min: Bästavän♥
Ägare: Blåkulla Gård
Född: 1997
Favorit godis: Allt som går att äta
Övrigt: Är himlens finaste kung!
Berättelse: Rekyl var en pigg & glad ponny, men sen blev han sjuk och var tvungen att somnas in..

(bilden går inte att ladda upp)

2011-03-29 ? 15:55:10

Täääääst xD

Nämn en häst du:

Stegrat med: ingen xD
Bockat med: Hilda
Ramlat av: Shampiz
Galopperat barbacka över en sommaräng med: -
Hoppat 70 cm med: -
Ridit i hagen: -
Haft på ridläger: -
Galopperat över ett snöklätt fält med: -
Duschat: Kemir
Blivit illa sparkad av: -
Skenat med: -
Hoppat högst med (ponny) : Minns inte xD
Hoppat högst med (häst) : Zefyr 65 cm♥

Tävlat hoppning med: Yasmine
Största hästen du ridit: Minns inte xD
Ska tävla hoppning med : Zefyr 50 cm♥
Ska tävla dressyr med : Zefyr blåbär♥

Blivit biten av : Darius & Brisk.

//Julia & Zefyr

2011-03-29 ? 15:50:36

I take the bullet when I'm ready

I take the bullet when I'm ready-Jag tar sats när jag är mogen
Hejsan alla underbara! För typ fem minuter sen kom jag hem från skolan, dagen har faktiskt rullat på och det är jag glad över! Just nu sitter jag och lyssnar på Danza Kuduro, den är skit bra tycker jag. Idag hade jag tänkt mej att åka till stallet men det blir tyvärr inte av, jag hade tänkt ut sen sak jag kanske ska lägga ut på bloggen? Ni kanske tycker det är intressant om vilka bloggar jag läser, eller? Eller så blir det säkert vilka jag har ramlat av och så, aso typ ett test som jag inte har tagit upp på bloggen än. Just nu surfar jag runt på internet och lyssnar på spotify, Ett hiss till det!



Dagens fråga: Vad tycker ni om Spotify?
/ Julia Keeetoh♥
2011-03-29 ? 08:32:09

Tiden rullar på

Hejsan! Tiden rullar bara på och då måste jag springa ner till skolan och det tar bara ca en eller två min att gå/springa till skolan! Och nu har jag fått vårkänslan igång igen! När jag tittar ut genom fönstret så ser jag bara gräs, underbart ju? Men nu över tillbax till hur dagen säkert kommer att se ut. Först så börjar jag nio och då börjar jag med brukspel, för er som inte vet vad det är så är det att man lär sig spela på olika instrument i varje år, när jag gick i fyran så lärde jag med trummor och nu i femman så håller jag på med gitarr och ett litet band, våran brukspelslärare testar olika låtar till oss så vi får köra. Förstår ni? Men sen efter har vi matte (yeeesss) Jag älskar matte just nu eftersom att det går frammåt rikigt snabbt och jag är glad för det, jag har lixom vart sist över alla en gång.. Nej men sen så vet jag inte vad vi ska efter matten? ;o

på lördag kommer jag vara på skutan hela dan! Först ska jag fixa och sånt, fodra , rida sen på kvällen ska jag på spökövernattning hos skutan. Och än så länge är vi bara sex och man måste vara tio! Så snälla kan ni typ inte ringa till skutan eller åka till skutan & anmäla er? Det är första gången jag gåår på sånt..

Nej men nu måste jag skynda mej!


Hejdå!
//Julia & Zefyr!

2011-03-29 ? 08:21:50

Best eller Pest?

Är det okej men hjälptyglar?



Bäst eller pest? Det finns så många olika åsikter om hjälptyglar. Många elitryttare använder det, men en annan utbredd uppfattning är att den är till för folk som inte kan rida. Frågan är såklart: Vad tycker ni?

//
Julia & Zefyr!

2011-03-29 ? 07:47:23

sorry ,

Godmorgon !
Förlåt att jag inte bloggat hära på länge men varit fullt upptagen med att komma igång med min blogg och stallet .
I fredags red jag brisk och det gick jävligt bra om jag ska uttrycka det så . På lördagen red jag brisk igen och det gick ganska bra då oxå vi tränade lite volter och serpentiner för att mjuka upp han , ställde och böjde. På fredagen red jag zefyr som juliak älskar' mer en sitt hjärta och vi red ut i skogen hihi det var verkligen riktigt kul!
bilder?

bild från fredags ♥
har inga bilder från resten av helgen men det får nöja sej med denna bild sålänge .
puss♥
\Jossan

2011-03-28 ? 20:56:07

Lååååångt inlääääägg

Ja, rubriken stämmer kanon och nu blir det entligen ett låååååångt inlääääägg! Dagen började med att jag vaknade sju och snozade tio minuter som jag egentligen inte brukar göra men idag var jag extra trött så varför inte då man börjar tjugo i nio? Jag vaknade, bäddade sängen och hoppade direkt in i dushen för att känna mej fräsh i skolan! Sen så kom jag ut från dushen vid typ tio över åtta då jag direkt skulle hitta kläder på direkten! Jag hann men det blev inte superduper bra outfit idag men sen senare idag ska jag ta fram kläderna så att jag slipper vakna tidigt för jag börjar klockan nio! Men jag kommer säkert väckas klockan åtta då hundarna kommer att störa mej, och det jobbigaste är att en av hundarna kan öppna dörrar! Hemska hund alltså.. Men sen idag så gick jag iallafa prick tjugo i? Och kom fem minuter sent! Hur lyckas man egentligen, men när jag kom till skolan så började vi med svenska och sen forsattes det med Matte. Då jag fick sitta i lilla rummet♥ Där jag verkligen kan koncentrera mej! Och sen fortsattes det med bild, sen idrott, sen lunch sen so och sist men inte minst engelska.. (uuue) Och sen slutade jag och jag slutar alltid två på måndagar, sen så stack jag hem och sen blev det stall, Men jag måste sluta.

Pöss♥
2011-03-28 ? 19:59:16

Svar på kommentar

iida :) om Zefyr:
hej fiin blogg:)
gå gärna in på min:)

Svar: Hej! Taack, Okej (:
2011-03-28 ? 15:47:49

Zefyr

Snart ska jag åka ner till stall med Jossan och kommer stanna där ganska länge då jag ska göra några hemlisar? Haha, sen kommet det antagligen komma upp hotornot på bloggen eller dagens fråga? Vi får helt enkelt se, Nu har jag bestämt och det kommer ikväll dåra, så ni får lixom vänta tills kväll. Men nu ska jag sluta för Liv håller på med min stol -.-' , Nej men nu ska jag vara seriös mot mina vänner! (Liv sluta lägga en väska i mitt huvud)

Hejdå!


(Bild i repris)

//Julia&Zefyr
2011-03-28 ? 14:30:43

What the hell

Jag kom nyss från skolan och då följde min kära kompis med, Liv. Idag har skolan varit okej, har varit lite bråkigt och så. Jag har varit inblandad i ett bråk, Kanske två men det tar vi inte upp här. Men nu ska jag sluta för Liv chatar på att jag ska komma till rummet och se på vovven?
Pöss♥

(Bild i rupris)


Jag älskar dej idag, imorgon & föralltid!

2011-03-28 ? 08:05:42

Our weekend was the best my prince


0Förlåt för att jag inte bloggade igår kväll, bloggade bara ett inlägg igår men idag blir det mycket uppdatering då det blir kanske mobilbloggning om jag har pengar eller så blir det nog Tidinställt? Vi får se helt enkelt. Men idag börjar skolorna igen och då blir det säkert dålig uppdatering denna vecka med för jag ska först idag till stallet sen blir det nog att plugga i stallet, För jag ska typ ha hjälpleadr grupp? Ska byta från Julias till Jossans hjälpis ;) (Det har hänt nånting med min text så jag vet inte om jag kommer att börja skriva så här) Nej men om ni kollar under detta inlägg så kommer det stå en veckans planering!

Måndag: Skola & Stallet
Tisdag: Skola (Kanske stallet och hälsa på min kung)
Onsdag: Skola & slutar sent så jag antar att jag stannar hemma efter skolan?
Torsdag: Skola & Stall
Fredag: Skola & sen ridning
Lördag: Sovmorgon antar jag & sen stall (rida kanske zefyr)
Söndag: Sovmorgon & stall antar jag?
2011-03-27 ? 19:56:49

Ridit tre dagar i rad!

Yesbox! I fredags red jag ju Lydia, igår red jag zefyr & idag red jag Hilda i skogen, perfekt helg för mej alltså! Haha, det har lixom hänt skit många saker på bara två dagar?

Apropå det, jag har märkt att vi som har denna blogg inte alls kan hålla stämningen då vi har skola, plugg och det kan vara annat.. Och vi försöker hålla stämningen uppe men nu ska jag ta bloggen på allvar då jag inte skriver oseriösa inlägg som jag typ brukar göra ;o utan jag ska skriva långa inlägg där det ibland handlar om dressyr, skola och sånt dära? Och vi gör vad som helt för er, men vi har inget att skriva om, och om ingen lixom kommenterar så varför då blogga? Men nu ska jag köra lite nytt på bloggen då det blir roligare. Men jag ska tänka ut nånting,

Men idag när jag kom till stallet så började jag med att ta ut alla hästar, och sen fodra hagen så dem får frukost. Sen så började vi mocka, krafta, fodra och ja sånt dära ni vet? Sen så vid kvart över nio så vart vi klara med allting och gick in till värmestugan där vi kokade makaroner, och åt dem. Det var inte så bra tyckte jag! Sen så fick vi rida efter alla hästis barn hade åkt hem och det blev Sanna-Finess Julia-Lydia Jossan-Zefyr Angelina-Goliat Jag-Hilda & Rebecca-Brisk. Det gick bra, hon var pigg i hela ridturen och jag var tvungen att göra halvhalter hela tiden, så det var lite jobbigt oxå. Men jag älskar denna helg! Nej! Men nu ska lilla tråkiga jag sluta och ska snart baka tror jag? Baksugen you know ;p
Hejdå!

(Ingen bild idag)

Hilda är en norsk fjordhäst som kommer från sindarve men står just nu på skutan!
//Julia

2011-03-27 ? 19:28:59

Svar på kommentar

Sanna  (asslatjejerna@live.) om Underbara häääst♥:
Fin häst din egna? :)

Svar: Taack! Nej, han är inte min egna.. ;)
2011-03-26 ? 19:22:19

Underbara häääst♥

förlåt den dåliga uppdateringen på denna blogg, men idag har jag haft det trevlig med vännerna och hästarna. Det började med att jag åkte till stallet med Juliaw,Angelina,Jossan & Sanna. När vi var framme så gick jag och låste upp stallet och sen började man mocka, fixa stallgången, höet, kraftet och annat. Sen så skulle vi rida vid tiden tiden,   så vi fixade hästarna vid halv tio och gick ner vid tre i tio. Sen så hoppade jag upp på volten och började skritta i en kvart ungefär. Sen så började jag trava vid några hörner och gjorde lite volter, serpentin bågar och ja. Det blev en konstig lektion, sen gick jag upp och fixade Zefyr, jag red i en timma. Jag släppte ut hästen i hagen och innan det så var han skit mysig! Men sen så vid typ tolv så gick vi in till värmestugan. Nu över till klockan 2: Vid två tiden så gick jag till hagen för att hämta Zefyr, jag skulle ut och gå en promenad, så jag gick in till staallet och tog in hästarna! Sen så gick vi ut i en halvtimma och ja, sen vid typ fem så skulle vi fixa stallet, krafta och sånt, Men nu ska jag sluta!

Nu ska jag skriva om zefyrs fodringsschema.
morgonkraft - 1 kg
EMkraft - 0,5 kg
EMHalm - två nävar
KvällKraft - 0.5 kg
KvällHö - 4 kg


Jag älskar dej♥

Foto by : Emma Abrahamsson !
//Julia
2011-03-25 ? 19:56:33

Zefyr,Las palabras que le son tan increíble♥

Zefyr, orden till dej är så obesrkivliga♥
 
Orden till dej är så starka, jag kan säga dem till dej. Jag kan berätta allt för dej! Folk tror säkert att jag är knäpp men jag gör vad som helst för dej och säger allting för dej! Du är som min människo bästavän, fast min djur bästavän!

Jag har starka ord till dej och dem är, Jag..Jag..

Jag älskar dej mer än hjärtat vet!

2011-03-25 ? 19:52:28

Fotobomb

         Emma Abrahamsson ©
Jag & Lydia!

















           Emma Abrahamsson ©
Jag & Zefyr♥ & bara zefyr












Så det får räcka så?
Visst är bilderna fina?
Och det gäller Emma Abrahamsson ©
Annars anmälan!

Kommentera vet jag och säg om dem är fina eller inte? §

Pöss♥

2011-03-25 ? 19:40:21

Lydia

Hej! Idag blev det Lydia som jag trodde, det gick bra men hon var stel i munnen och då var det lite jobbigt att samarbeta med henne.. Vi körde lite serpentin bågar, lite trav, halter och ja sånt som ni förstår. Efter vi hade ridit klart så gick jag in till stallet och jag frågade om Emma ville fixa hästen, så visst ville hon det! Sen så gick jag in till värmestugan för att skriva upp mej på fridining imorgon (: Så imorgon blir det på Zefyr♥ Då kör man lite trav, halter, serpengin bågar och blåbär :*

Sen om en vecka, alltså på lördag blir det tävling, dressyr som ni förstår ;p Nervös är man ju! Så jag hoppas några kommer och fotar, eller jag har bestämt att Emma & Therese ska fota? Men sen efter detta inlägg kommer det fotobomb!

Pöss♥


Jag & Lydia

Emma Abrahamsson ©!

//Julia

2011-03-25 ? 07:13:05

Mihihihihi!

Förlåt Förlåt och Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen vi har på bloggen! Men nu ska ni får reda om min dag. Det började ju med att jag hade skola. Sen vid tio i två slutade jag och då träffade jag min pappa så vi gick upp till mej för att ta ut hundarna, vi gick runt mitt hus. Vi gick hem igen och sen igen så skulle jag gjort läxan men jag glömde den och fixade med mitt rum istället.. Sen så bloggade jag lite och skrev, sen så bytte jag om till ridkläder och då kommer Jossan hem till mej. Vi sticker till JuliaWestah och sen går vi ner till väntplan. Hennes pappa kommer och jag, Jossan & Julias lillebrorsa sätter hos i bakredelen av bilden. Hela vägen till skutan så ska Jossan & Julias lillebror kikla varann och skratta? ;p


Men sen iallafal var vi framme och vi stack in till värmestugan där vi träffade Hanelle,Malin & Lollo! Vi kollade på tidningar. Sen gick jag till hagen och så ser jag värsta saken, Zefyr såg ut som cactus i solen. Jag blev chockad.. Det blev så med Aurora oxå, konsiig jag är? Mihihih. Sen så satt jag mej ner och då kommer Zefyr till mej när han var typ tretton meter bort ifrån, så han kom enda vägen till mej för att träffa mej! Sen så kommer han och ska liom nosa på mej men sen kom andra finingen (finess) för att lukta på mej istället så Zefyr tog bak öronen och skulle bocka lite men han travade iväg istället.. Sen så vart det grupp och Verona,Goliat & Kemir vart med, Och idag tränade dem lite på att göra lite slalom, trava och lite volter. Sen så var ridgruppen klar. M

amma ringde mej och sa att hon skulle hämta upp oss direkt för hon ville bjuda på mat, så det blev pizza-hut (Gottie gottie) , Sen så tog jag och Jossan en jätte god pizza som jag inte minns och så fick vi glass till förätt.
Ojuste, vid ca halv tre tiden kom mamma hem och då fick jag en magtröja♥ Taack mamma, jag fick kaniner på den!
Och idag ska jag ju rida så det blir lilla Lydia idag DAH.. Men aja, en bild kommer upp. (:
Pöss♥


Denna lilla flikka blir det idag!

/Julia
2011-03-25 ? 06:59:31

Svar på kommentar♥

Emma om Skutan med vännerna♥:
fin blogg :)

Svar: Jätte tack♥
//Dressyrgalningar!
2011-03-24 ? 14:18:13

Skutan med vännerna♥

Vid ca halv fyra tiden så sticker jag till JuliaWestah och åker bil dit med hennes pappa,Julia & Jossan! Sen när jag kommer hem så kommer det antagligen ett kort eller långt inlägg? Vi får ju se, och jag har ingen blogglust nu när vi int får så många kommentarer. Jag är en sån person vet ni..
Men nej, nu ska lilla jag byta om till stallkläder och sen sticka till Jullan♥
Puss!

Visste ni att jag älskar nyponsoppa? Vad gillar ni för slags dricka? ;o

2011-03-24 ? 12:51:14

läsa min andra blogg om mitt hästliv&vardag?

Hej !
Jag har skaffat en till blogg där jag kommer blogga mest där det är mest uppdatering för min del , men kommer blogga några inlägg hära oxå . Men som sagt bloggar jag mest på min nya blogg :)

För att komma till min nya klicka :
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR
\Jossan

2011-03-24 ? 11:02:09

Tävling outfit till dressyren den 9 april .

Ska ju tävla fandango i dressyr den 9 april , och nu får ni veta hur vi ska se ut !

* Vitt Shabrak
* Fläta i svansen då han är fjording .
* Svart sadel
* Svart träns + svarta tyglar .
Jag :
* Vita ridbyxor
*Ridskor eller ridstövlar
* Vit tröja
* Vit Jacka 
 
Passar detta eller ? :o /Jossan Grönholm

2011-03-24 ? 11:00:00

Sitter på lunch

T I D I N S T Ä L L T !


Hejsan allesammans! Just nu sitter jag och äter nån äcklig mat, och jag vet inte vad det heter men det är med potatis, men sen senare idag kommer det antagligen komma upp hot or not och sånt dära♥

Pöss♥
/Julia
2011-03-24 ? 10:59:04

sjuuk ..

Godmorgon alla !
HAHA , glömde sätta på klockan på alarm igårkväll så fick vara hemma och det är ju ganska bra eftersom jag har lite ont i huvudet . Men ska endå rida imorgon och ebba slaggar hära imorgon ! Har bästa planen tills imorgon då ebba ska sova hära . Mhh , skit god mat vi ska äta och bästa filmen vi ska hyra ! :D Sen imorgon ska jag ta med bästa radiospelaren och skivorna till skutan . Jag och ebba äger på att dansa(y) ! Har ingenting att göra i helgen ? Någån som vill hitta på någåt :D ?`
Vill bada haha . Men ska dra nu och skriva min tävling outfit i ett annat inlägg så ni får väl läsa det då ? Men vad vill ni ha ? Korta eller långa inlägg ? Vad ska vi skriva om ? .
\Jossan Grönholm

liten bild jag vet , men det var när jag var liten och red på en nordsvensk som heter Lunar :D ♥

2011-03-24 ? 08:00:17

Bråttom Bråttom..

Nu tar jag det lite snabbt eftersom att jag börjar snart med gympan.. Idag slutar jag tio i två då jag slutar med svenska i 30 min, och sen börjar jag tjugo över åtta med gympa. Efter gympan har vi No.. Så jag kommer säkert att komma försent igen? Det kommer jätte många inlägg senare när jag kommer hem för först ska jag skriva om min dag sen ska jag skriva hur det gick i stallet och sånt dära. Sen kommer jag skriva vad jag ska köpa på hooks på lördag och min/Zefyrs outfit!, Men nu måste jag verkligen springa till Skolan. Det tar bara två min att gå hemmifrån och ner till skolan!
Men Hejdå♥


Zefyr, du & jag kommer klara dej♥Jag älskar dej!

//JuliaKetolainen
2011-03-23 ? 21:25:01

Gnatter !

Godnatt alla hästläsare !
Nu ska jag börja fixa mej inför natten och läsa några hästböcker , brukar ni läsa olika hästböcker ? Isåfall vilka :D ? Tipsa mej !

Gnaaatter !
\Jossan

2011-03-23 ? 21:16:08

Jossan hissar & dissar !

                                          
 Dom hära ridbyxorna är jätte fina och gillar färgen ! Dessutom är det många som har sådana och många säger att dom är bra och sköna darför får dom en ...... HISS ! 


Rött och begie passar inte ! Desutom var färgerna fula och den får en DISS !

\Jossan

 

2011-03-23 ? 21:00:27

Fuckin'Perfekt !

Hej bloggen !
Såg ni att jag mobilbloggade lite idag ? Är jag inte snäll ? Jo jag tycker det haha . Men nä, jag hade tråkigt så varför inte blogga då . Min dag var rätt så okej , var i skolan hade prov och jag klarade matte provet . Och är riktigt glad eftersom jag har haft jätte svårt för matte . Efter skolan gick jag hem snabbt då jag haft ont i huvudet hela veckan . Sen var mamma hemma och vi gick till hennes säng och vilade . Men jag läste hästböcker och sommnade i 2 timmar ca . Sen ringde juliaketo till mej och jag gick hem till henne . Vi var där lite och flummade haha ! Men vad vill ni nu läsa om ? Och det kommer komma inlägg hela dagen för er som är sjuka och vill ha en trevlig blogg att läsa då ni har tråkigt så kommer jag fixa massa tidinställda inlägg ! Imorgon och iövermorgon kommer jag nog vara hemma från skolan då jag känner mej sjuk och då blir det bra uppdatering :D det gillar ni va ? Jag tror det . Men nu ska jag göra en sak på bloggen .
Hejdå !
\Jossan Grönholm

älskar dej finaste ♥

2011-03-23 ? 20:59:02

Sängen väntar

Ja, rubriken stämmer. Min söng väntar och jag måste nog slummra in nu och försöka vakna imorgon..

Pöss♥
2011-03-23 ? 20:53:02

HISS


Jag Hissar dem här schabraken eftersom att jag har ett sånt fast blått, och när jag köpte det så var det billigare än annars. Det kostade 199:-. Och jag gillar märket som är på så det blir ett stort HISS från mej!

//Julia&Zefyr!
2011-03-23 ? 20:18:51

Glada vi blir♥

Statestiken blir på topp igen! ♥ Det gillar vi! Forstätt så!

/Dressyrgalningar§
2011-03-23 ? 20:17:02

Veckans hästras!

Hej, nu har ni chansen att vara med på veckans hästras!
Veckans hästras blir.....



Fjording! Skicka in bilden antingen till [email protected] eller så skickar du till min hotmail som är: [email protected] .. KomIgenNu♥




Fjording!

//Dressyrgalningar men mest Julia♥
2011-03-23 ? 20:11:36

True story

Tjenare!
Nyss kom jag hem från centrum då jag gick och köpte en sak, och så var jag ute med hunden samtidigt så varför då inte passa på lixom? Haha, men idag var jag med Jossan & JuliaWestah, Och då säger jag verkligen kärlek till dem! Underbara vänner man har.
Men iallafal, min familj bakar choklad & citron muffins nu och dem är klara om ca tio min, en kvart? Men sen när dem är klara så ska jag sätta mej framför datan och nörda mej vid facebook & spotify♥
Haha men nu ska jag sluta, det kommer en sak efter detta, håll utkik!

Pöss♥


Saknar♥ Jag på zefyr, Rebecca & Julia sitter ´bakom. och Jossan har fotat!

//Julia

2011-03-23 ? 19:32:01

Romme nästa

Hej rebecca här. nu börjar jag blogga på allvar ;) i morgon ska jag till romme alpin och åka med skidor från 07.00 ska vi ta bussen och vi är framme ca vid 10.00 och sen blir det åka av :) här är min pack lista


Överdrags byxor : x
vanlig ute väst om det blir för varmt med min jacka: x
tjock tröja: x
mjukisbyxor: x
pengar: x
skidglasögon: x
skid vantar: x
skarf för att jag inte ska frysa om min näsa: x
extra strumpor för att jag inte ska åka blöt på bbussen hem: x
mackor och dricka som jag ska ha på bussen dit: x

x = Packat ;)

jag har inte kunnat blogga för att jag har i söndags bakade jag typ halva natten och på mångade orkade jag inte blogga för att jag var tvungen att sova och i tisdags så bloggade jafg och nu sitter jag här bakom min kärm och skriver.

kan inte ni ge lite förslag på vad jag/ vi kan skriva om? Skulle vara kul att veta kanske hiss och diss eller hot or not eller ni vet vad jag menar, aja ha det bra och nu kommer jag att sluta blogga för i dag men ha det bra så ses vi

\Rebecka
2011-03-23 ? 13:34:50

Pass in all subjects!

Yes För ca en kvart sen kom jag hem från skolan, alltså då slutade jag klockan ett. Men vid halv tolv hade jag utvecklingssamtal, och jag fick reda på att jag var kodkänd i alla ämnen, och matte var man lite osäker på men vart typ godkänd på den♥ Och nu typ idag eller imorgon så ska mamma köpa en magtröja och ett par lovelovelove.. Byxor♥ Visar dem slutet av inlägget! Haha, sen nyss så kom jag ju hem och nu så sitter jag och typ tråkar på mitt internet.. Haha, lyssnar på  nothing on you-(feat. Bruno mars) B.O.B 
Nej men bajs! Jag hittar ingen magtröja och såna lovelovelove tights på internet nånstans! Men iallafal, sen så kommer jag göra antaglingen en Híss&Diss?

Puss♥

/Julia
2011-03-23 ? 12:00:00

Hungrig och är på lunch !

Hellu !
Är på lunch nu och såg ni att jag gjorde 2 inlägg förut , en hemma och ett på gympan :) ? Riktigt najs .
Sitter nu och äter lunch i skolan och det var inte så himmla gott om jag ska vara ärlig. Och jag hatar våra mattanter för igår kom jag sist av alla i min klass och jag fick ingen mat . Bara en halv miljöhamburgare medans alla anda fick 2 hamburgare och pommes. Mhh , värkligen gott då ! Eller inte ..
Idag ska jag försöka ha statestiken på topp eftersom jag inte har någåt planerat idag ? Någån som vill vara :) ?
Men nu ska jag ut på rast vi hööörs ! Det kommer inlägg efter klockan 2 då jag slutar . 

Kram /Jossan


jag på gympan idag .

2011-03-23 ? 09:00:00

Gympa är tråkigt .

Hej alla läsare !
Nu sitter jag på gympan och typ ska in snart och spela fotboll eller vad det nu blir . Haha, har inget att göra förutom att vara med min vänner så ah slänger in ett inlägg nu om ingenting ? Men alltså vad vill NI LÄSA OM !! Jag bloggar just nu om min vardag och hästliv i bloggen , men ni karnske vill ha mera hot or not , hiss diss , veckans ras ofc ? :)

Men nu ska jag in i gympa hallen cya ! ♥
\Jossan

2011-03-23 ? 08:10:57

Dagens fråga


Vad är era favorit raser?

//dressyrgalningar

2011-03-23 ? 08:07:43

Veckansplanering!

Måndag: redan varit
Tisdag: redan varit
Onsdag: Skola,  utvecklingssamtal & kanske stall
Torsdag: Skola, stallet för jag är hjälpledar grupp.
Fredag: Skola sen rida Lydia! Kanske Jossan, annars middag hos dagiskompis
Lördag: Sovmorgon, åka til stallet med Sanna, ska kanske rida
Söndag: Sovmorgon, kanske rida, åka med sanna!

//JUlia
2011-03-23 ? 08:04:57

Vaken

Hejsan! Nyss så vaknade jag av att hundarna kom in och slickade på mej, Jag försökte putta bort dem men då tog dem bort täcket av mej och det är så in i helvetes kallt i mitt lilla rum.. Så jag gick upp, stängde av tv, försökte iallafal att ta bort ena hunden men nej! Hon vägrar, så jag var tvungen att ta i nackskinet (hon är van) och lyfta bort henne där ifrån. Sen efter det hårda passet med hunden så bäddade jag min säng och sen fixade jag mej som vanligt, idag ska jag ha en fin kofta som är svart/vit och lite brun, ett par bruno byxor, flätor med hårspänne och vet ni vad jag märkte när jag vaknde, jag märkte att jag ha skit långt hår!.. Haha ja, men sen satte jag mej vid datan och nu sitter jag här och surfar lite på internet. Sen idag så slutar jag ett fast jag egentlligen slutar halv fyra! Men sen vet jag kanske inte om jag ska till stallet? Men vi får se, Annars bloggar jag om det och säger ju såklart det då att jag inte har varit i stallet eller om jag har? Nej men nu ska lilla tråkiga Julia sluta, för jag vet inte vad jag ska skriva om? Några förslag, men jaja, Hejdå!

Nu så kommer det veckansplanering upp och dagens fråga!

//Julia

2011-03-23 ? 07:31:31

'godmorgon!

Godmorgon alla ! :)
Vaknade upp av att jag frusit hela natten och vill inte gå upp , vill vara hemma från skolan ! Men iallafall så är det fint väder ute med mycket sol och all is på gångvägarna har smält så det är bara asfalt + gräs :) !
Mhh , riktigt skönt . Ni karnske undrar varför inte rebecka bloggar ? Jo hon är fullt upptagen och går i skolan från klockan 8 till halv fyra . Men hon har börjat på ett ganska långt inlägg nu , men kommer upp idag antagligen då det är lite kvar att skriva på det inlägget. Idag kommer några tidinställda inlägg från mej , exempel när jag är på gympa och lunch . Hihi ! Nu sitter jag lite hemma och 'äter frukost . Igår blev jag jätte glad över alla inlägg vi gjorde igår och plus att statestiken höjdes 15% :) ! Men nu ska jag kolla efter fod***h***** :) !
Ha en trevlig dag ! Kramar \Jossan !


michelle om du ser detta , jag älskar dej och allt är sanna ord . Jag fattar inte vad jag gjort mot dej ?
jag älskar dej michelle sjöö ♥

2011-03-22 ? 21:04:39

veckoplanering + bästa fredagen !

Måndag : skolan och dans (gjort)
Tisdag : skola och chilla
Onsdag : skola inget planerat ?
Torsdag : Skola inget planerat ?
Fredag : skola , ridning och ebba slaggar hära !
Mihihi , på fredag ska jag gå i skolan tills klockan 12.10 och sedan vid tre tiden eller halv fyra så ska jag och juliak åka till stallet och ha ridning på kvällen . Efter det ska ebba i våran ridgrupp sova hemma hos mej och vi ska äta vofflor med grädde + sylt och glass :) Och efter det ska vi gå ner till centrum och hyra film + äta goodis :D :D
me love me love ! <3 Men juliak karnske oxå ska äta hos mej eller slagga too mee you know :) !!
* 9 april = blåbärsdressyr på fandango på skutans gård i haninge någån som kommer och fotar??
* 30 april = hopptävling på brisk på skutans gård i haninge någån som kommer och fotar??

/Jossan
2011-03-22 ? 20:50:29

glad cheey !

Hej :D
Jag är på jätte bra humör och är pigg haha . Är verkligen inte trött nu för att jag har en mycket bra mamma mohaha , och ingen ska få veta någåt ! Hihi , men iallafall skulle bara säga godnatt !
Godnatt alla hästälskare ute i sverige !
/Jossan
2011-03-22 ? 20:43:21

Världens lyckligaste Chey!

JAA! Jag är så jefla HAPPPPYYY! Jag ska hälsa på Cactus om ca 1 eller 2 veckor♥ Ni vet inte hur glad man blir när man får reda på det!
Gud, jag längtar som fan!
Nej men efter detta blir det ett seriöst inlägg.
Pöss


Inget vet hur jeefla mycket jag längtar!
2011-03-22 ? 16:25:58

mhm , sooola ♥

Hej !
Sitter ute i mormors trädgård och solar och katterna springer runt mej hela tiden haha !
Snacka om att jag har lust att vara i stallet nu och rida ut i skogen barbacka i solnedgången Mhh , sköönt !
Men som sagt skulle jag bara säga att det kommer mera uppdatering på denna blogg och att julia hade ont i huvudet idag så hon kunde inte blogga . Och rebecka kunde inte blogga för hon hade bakat och lite mera men jag har bloggat förfullt idag , liksom jag slutade klockan 12.10 idag så varför inte ?

\Jossan



hehe .. slumpad bild .

2011-03-22 ? 16:06:51

Not my thing

Förlåt för den usla inlägget innan detta, jag hade ont i huvet då men mår nu mycket bättre! Ppuussstt.
Haha nej men nu ska jag berätta om min perfekta dag,

Det började med att jag vaknade halv sju, gick somnades till data rummet och satt på datan. Fixade mej vid ca åtta tiden, gjorde allting som jag brukar göra. T.ex. borsta tänderna, håret, klä på mej och jag hann tyvärr inte att sminka mej.. Jag satt mej vid datan igen och sen fick jag ett sms att vi hade hel grupp, så jag började som vanligt, alltså klockan tio över åtta. Jag fick panik och klockan var tjugo över, så jag kom till skolan halv åtta istället! Jag började direkt med svenskan och sen efter svenskan blev det matte♥ ´Jag gjorde ca 5 sidor i matte boken, och det är mycket för det är mycket tal & sånt! Sen hade vi lunch vid ca halv elva och det blev ush mat! Det blev falafel och äcklig ris.. Så jag tog tre stora mackot istället, Sen började jag tjugo över elva tror jag och då började vi med matte igen♥ Sen blev det rast och sen blev det engelska.. Fast vi fick göra vad vi ville (:'

 Sen vid ett tiden fick vi sluta så jag och en kompis drog ner till fritids istället, där var vi en stund och jag gjorde en ballong som fick namnet Mårten! Han fick hår och öron, ögon & näsa :P ,Haha, sen vid ca två tiden gick jag hem med Aileen för att gå ut med hundarna. Gick tillbacks till fritids igen och där träffade vi yuri,Iman & Dejan. Sen vid tre tiden gick jag hem och ja, orkar inte berätta det som hände senare..
Haha varsegod Jossan! Nu ska jag ta & sluta.
Pöss♥


Jag älskar alla er♥

//Julia

2011-03-22 ? 16:04:11

bilder från i helgen


när jag höll på att höa i söndags :)

fail HAHAAHHA :D jag och fandango

FANDANGO FÖRSÖKER PÖSSA MEJ I MUNNEN :D

ME när jag hade släppt ut alla hästar till hagen :)

sorry juliawester att jag tog bilderna men älskar failbilder :D ♥

\Jossan

när jag
2011-03-22 ? 15:38:22

Uppsatser och skitfint väder !

Jag vill bara säga att jag hatar att göra uppsatser ! Usch , fy och blä , så himmla tråkigt att jag nästan sommnar .
Men tog en liten paus nu och hade tråkigt så varför inte blogga eller göra någåt ? Har fikat nu lite med min mormor och min lådsas morfar . Bullar och coca coola ! Tumme upp för det . Kan tuvär inte gå på dansen idag då hela kroppen värker  . Men ska nog ta en liten joggingrunda eller promenad i mormors område för det är så himmla fint väder , så varför inte vara ute ? :) Karnske tar ut hennes två katter på en promenad haha ?
Hoppas dom inte blir galna då Hihi ! Jo juste jag tänkte fråga om det bara är jag som blir super glad över att det är sol ute och gräset börjat sticka fram ! Hära vid mormors område så är det ingen snö , bara asfalt och blommor med gräs ! Mhh ... Det känns nästan som att sommaren är hära snart ! Och vet ni vad ? Jag ska tävla i dressyr om 18 DAGAR ! :D ♥ På lille fandango , då han går super i dressyren och ville tävla han . Och om 38 dagar ska jag tävla i hoppning ! Hoppas det är lika fint väder då :) ♥ Någån som kommer och fotar då :) ?

Vårkänsla me love♥

\Jossan


jag och tuss på fjordingen brevid zefyr som är vit på lucian :D ♥




2011-03-22 ? 15:31:30

Jättesnällt!

Jag blev förälskad i headern! Taack Hanna Mulder♥ Det får bli en fet länk bara för det (HANNA MULDER) BESÖK!

Haha men idag var jag i skolan och jag kom hem för ca 10 min och slutad ett, men var i fritids gården en liten stund. Jag satt med såklart vid datan snabbt och gör ju såklart ett inlägg till läsarna♥ Haha men nej, nu ska jag ta och äta en iprem.. Ont i huvet är nog inte min sak..

Pöss♥

Visst var headern fin?
Kommentera♥
2011-03-22 ? 15:28:33

Svar på kommentar!

emilia om Naaww , tack hanna mulder ! ♥:
JAG ÄLSKAR ER MEST ASSÅ JAG ÄR ERT STÖRSTA FANS JAG LOVAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!<33333333333333333

JAG ÄLSKAR ER MER EN MITT LIV <33333333333333333!!!
NI ÄR BÄST!!!!!

Svar: vi på dressyrgalningar blir så himla glada när vi får såna hära kommentarer♥ Taack Emilia :) Vi uppskattar det verkligen!
2011-03-22 ? 15:25:50

svar på tal till vårat '' fans '' :)

emilia om Naaww , tack hanna mulder ! ♥:
JAG ÄLSKAR ER MEST ASSÅ JAG ÄR ERT STÖRSTA FANS JAG LOVAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!<33333333333333333

JAG ÄLSKAR ER MER EN MITT LIV <33333333333333333!!!
NI ÄR BÄST!!!!!

Svar: Haha , tack så mycket ! :) ♥
Jättegulligt att du älskar oss så himmla mycket ! :D ♥
Kramar jossan & dressyrgalningarna :)
2011-03-22 ? 13:48:52

Naaww , tack hanna mulder ! ♥

Tack så jätte mycket hanna för den jätte fina headern ! ♥

www.ponnifeber.blogg.se :)
2011-03-22 ? 13:47:06

Hanna här! ;)

Hellllllllo sweeeeeeeeeden.
Skoja haha men hanna här iallfall.
Har fixat en header åt jossan, julia & rebecca nu då. :)
Rätt nöjd faktiskt. ;)
Kommentera gärna vad ni tkr. :D

Om du vill ha en header kommentera min blogg, http://Ponnifeber.blogg.se eller maila [email protected]! :D
Klicka HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR för att komma till Min, Majas & Elins blogg. :)
Puss / Hanna Mulder
¨
Jag o min kära Nikon D3100<3
2011-03-22 ? 13:39:16

några bilder från i söndags :)


kemir som gick lös♥

fandango :)

när jag solade ..

MIHIHIH :D <3

\jossan

2011-03-22 ? 13:25:25

vad har hänt hära ?!

Varför blir det så låg statestiK ? 

Vad ska vi skriva om ? Några önskeinlägg ? Jag vet inte kommentera och gör din röst hörd !
2011-03-22 ? 13:10:10

glad

Hej !
Jag sitter hemma och kollar på det nyaste avsnittet av ponnyakuten . Jag slutade klockan 12.10 idag , sjukt skönt eftersom vi hade nationella matteprov och det gick ganska bra tror jag , nu hoppas jag bara att jag blir godkänd ! Jag har varit trött nu i flera dagar i rad och de är nog inte bra . För i skolan vill jag bara sova hela tiden .. Så vi får se när jag lägger mej ikväll . Nu sitter jag och skickar ett sms till rebecka , och om ni undrar varför inte hon bloggar så har hon haft fullt upp .
Hon bakade igår tills 11 på kvällen och då kan hon ju inte blogga ? Men hon får nog skriva ett inlägg ikväll eller vid två då hon slutar skolan . Ja , det kommer en header upp idag tror jag ! Men nu ska jag kolla klart på ponnyakuten och sen äta någåt .

Kram !

\Jossan


HILDA PÅ RYMMEN !! :D


2011-03-22 ? 07:57:55

länkbyte ?


Vill du\ni länkbyta med oss ? Vi vill heta '' dressyrgalningar'' och ni får kommentera vad ni vill heta !

\Dressyrgalningar

2011-03-22 ? 07:29:17

Hot & sunny day!

Gud vad fint väder det är idag! Jag blir så lycklig eftersom att jag ser människor som hoppar runt och typ ler! Haha, men nu ska jag ta en bild jag tog från google.se


Vill ha!

/Julia&Zefyr
2011-03-22 ? 07:20:01

Raka vägen till skolan om ca två timmar

Hejsan!

Rubriken stämmer helt rätt. Jag börjar alltså klockan nio då jag börjar med gitarr, vi ska göra ett band idag med pianon,gitarrer & trummor. Förra gången satt jag vid trumorna och jag kunde inte det så mycket menmen.. Sen slutar jag vid ett tiden fast jag egentligen slutar tre, men våran fröken är så snäll så vi får sluta ett idag och imorgon♥
Sen efter skolan antar jag att det blir kanske Jossan eller JuliaWestah? Om dem ens vill vara med mej? Och sen kanske vid tre tiden måste jag nog gå tillbacks till skolan för att gå på hemspråk.. Ush! Men det gick bra förra gången så då går det nog bra den här gånger också!

Men om ni läsare tycker att vi ska blogga,då måste vi veta vad ni vill läsa om? som t.ex. om vi bara satsar på dressyr, satsar vi på något annat? Eller våran favorit färg, lite presentation om våran familj, berätta om Rebecca eftersom att hon aldrig bloggar!! ´MIHIHIHI'. Ne, jag drev >.<

Nej men nu måste jag fixa mej, alltså frukost,kläder,hår,tänder,mascara & plugget :D

Så puss&hej&leverpastej!


EGOOO!
I somras

//Julia&Zefyr♥

2011-03-21 ? 20:59:41

besök hos mormor

Hej ! Nu sitter jag hemma hos min mormor och kollar på ponnyakuten . Idag var jag med juliaw och juliak på kvällen lite och vi åt på grillen . Åt hamburgare . Har inget att skriva om nu så jag bloggar ikväll eller imorgon ett långt inlägg . Puss !

\Jossan

2011-03-21 ? 20:36:27

Perfect for me!

Nu ska jag berätta om min ''härliga'' dag!

Det började ju såklart med skolan och sen så började jag först med Svenska och slutade klockan två med engelska.. Jag gick hem, Jossan ringde mej och jag stack till Jossan. Jag satt mej vid datan och jag skrev ett inlägg hemma hos Jossan också!
Iallafal, JuliaWestah kom hem till Jossan och vi satt och ggjorde typ ingenting, men sen efter en halvtimma kom vi på att vi kunde gå och äta på grillen♥ Så då gick vi först hem till JuliaWestah och sen till mej, vi gick till centrum och där tog jag & Jossan varsinn 200 g och JuliaWestah en kebabtallrik! Haha fettisar vi är, men sen kvart i åtta gick alla hem och då logga jag & Julia in på msn, och så har vi haft värsta diskutionen om vem så älskar varann mest :P ♥
Haha men jag vet inte vad jag ska blogga om..

KOmmnetera vet jag!
Pös

/Julia&zefyr

2011-03-21 ? 20:05:01

Lite mer info om mej.

 

Lär känna mig bättre..?

Namn: Julia Kristina Ketolainen
- Smeknamn: Lulan, Julia, Älskling osv.
- Födelseplats: Huddinge
- Ögonfärg: Brun, gröna
- Hårfärg: Blandat med Blont,Brunt, Lite gult osv
- Längd: 162
- Skostorlek: 38-40 haha.
- Vikt: Inget att ta upp på bloggen, väger för mycket..
- Höger eller vänsterhänt: Höger.
- Stjärntecken: Lejon
- Skor som du bar idag: Kan inte märket
- Rädsla: Att antingen Zefyr eller Cactus försvinner
- Målsättning: Att ha en egen månad med Zefyr
- Din första tanke när du vaknade imorse: Inte upp, sova
- När somnade du: 12 tror jag
- Pepsi eller Coca Cola: Cola givetvis!
- McDonalds, Max eller Frasse: McDonalds!
- Singel- eller dubbeldejt: Haha, inte vet jag.
- Adidas eller Nike: Adidas.
- Choklad eller vanilj: Choklad utan tvekan.
- Svär du: Tyvärr så gör jag ju det
- Sjunger du: Ja
- Duschar du varje dag: Varannan
- Gillar du skolan: Helt seriöst så hatar jag den mer än allt.
- Tror du på dej själv: Nej.
- Blir du åksjuk: Alltid
- Tycker du att du är hälsosam: Nej!
- Gillar du åska: Nej, solsken är bäst!
- Spelar du något instrument: Gitarr i skolan

I framtiden..
- Hur gammal vill du vara när du gifter dej: Ingen aning.
- Namn på barn: Flicka: Sonja Pojke: Jonathan
- Ditt drömbröllop: Ingen aning det heller.
- Vad vill du bli när du blir vuxen: Kännd hoppryttare eller dressyr

- Antal människor du skulle ge ditt liv för:
Cactus
- Antal CD skivor du äger: Många antar jag
- Antal piercings: 1 på varsin öra
- Antal tatueringar: Ingen ännu.
- Antal gånger har du varit med i tidningen: Ingen
- Antal saker du ångrar: Jäkligt många

Brukar du..
- Titta dej själv i spegeln? Hihi jaaaaaaaa.
- Gnälla: Arå.
- Skrika: Njee.
- Sova: JA!?
- Försöka vara annorlunda: Jag försöker inte, jag är
- Klä dig i svart: Ah.
- Gå till kyrkan: Never.
- Gå i skolan: Jorå..
- Ljuga: Inte längre. ^^
- Hata folk: Ibland så haha.
- Lita på folk: Nej.

När..
- Åt du senast: Hamburgare
- Läste du en bok senaste: Tuva stallet
- Köpte du något senast: Idag
- Svor du senast: Igår
- Sjöng du senast: Nnyss
- Klagade du senast: Igår
- Är det sommarlov: Tänk efter själv? ;o

Vem..
- Saknar du: Cactus♥
- Vill du döda: HIHI.
- Rörde dej sist: Jossan
- Vill du slå: En del personer, ja.
- Vill du kittla: Hundarna
- kramade du sist: Jossan
- Vill du prata med: Dem som stödjer mej
- Skrek du till sist: ...
- Vill du vara som: Någon miljonär.
- Sårade dej senast: Dedu
- Vill du bli galet full med: Vänner you know!
- Fick du sms från senast: Mamma.
- Ringde dig senast: Rebecca

Lärde ni är något nytt om mig?


EGGOOO!


/Julia&Zefyr♥
2011-03-21 ? 17:30:32

Happyyy ;')

Jag är bara lycklig idag, och jag vet inte varför men jag tror det är för att det har varit en bra skoldag! Jag har liksom kommit långt i matten & engelskan♥ Men iallafal nyss kom Juliaw hem till Jossan och snart ska vi nog äta glass och kolla på den nya ponnyakuten som kommer nästa söndag!
Snart så kommer det också en vecko planering så att våra läsare får veta vad man gör i veckan (:, Men nu ska jag sluta, skriver ett jätte långt inlägg sen senare när jag kommer hem.. Puss
Måndag: Skoola, Jossan
Tidsag; Kanske skutan , skolan
onsdag: Slutar vid ett tiden, skutan kanske
Torsdag: Hjälpis, Skolan
Fredag: Skola, hem äta, sen ridning
Lördag: kanske åka med sanna till stallet
Söndag: Kanske åka till stallet med Sanna
Mina bebisar♥♥
2011-03-21 ? 17:06:28

hot or not

Nu tänkte vi dressyrgalningar att vi skulle köra en hot or not !
Så skicka in en bild när du rider till : [email protected]
hilda och rebecka på hopplektion :)
2011-03-21 ? 17:03:08

Good day !

hejsan !
Idag var jag i skolan som vanligt och det var rikitgt stökigt i klassen idag . Men iallafall har jag varit sjukt trött hela dagen och är med juliak nu . Vi sitter hemma hos mej och gör typ ingenting ? Igentligen skulle jag pluggat till ett prov som är imorgon men orkar liksom inte ? Men vi ska väl hitta på någåt jag och julia , och snart kommer juliaw hem till mej .
Vi ska nog äta lite glass då och kolla på tv :D och flumma som alltid (y) ! Men det kommer upp en header ikväll eller imorgon jag lovar . Nu ska jag börja på headern , puss ! ♥
\Jossan
2011-03-21 ? 16:53:49

BRA ALLA LÄSARE !

icon

Förlåt Förlåt Förlåt!

1 ny kommentar

icon

Dagens fråga

2 nya kommentarer

icon

Ponnyakuten !

1 ny kommentar

icon

Skutan med älskade vännerna !

1 ny kommentar

icon

stalltjej you know !

1 ny kommentar


bra där alla läsare ! Vi på denna blogg blir jätte glada när ni kommenterar mycket ! :') ♥
Tänk detta på en dag och nu är endå klockan tio i fem .
Älskar alla er läsare !
\Jossan&Julia&Rebecka :)
2011-03-21 ? 14:27:03

Förlåt Förlåt Förlåt!

Jag ber om ursäkt för den kassa uppdateringen! Jag har haft det lite fullt upp nu när skolorna har börjat.. Och datan funkade inte som vanligt ;o Men nu ska jag dra till Jossan och sen drar vi ner til fritids gården!

Pöss Pöss♥


Allting förändrades när du åkte ..,
2011-03-20 ? 21:17:10

Jag står inte ut längre!

Jag har verkligen inte mått bra idag, Saknaden efter Cactus är så stor.. Jag har inte träffat Cactus på 8 månader och 3 dagar! Det här funkar verkligen inte för mej.. Jag står inte ut längre! Jag får tillbax minnena vi hade, som t.ex. beta, ridningen, gosandet dem är så obeskrivliga! Jag kommer aldrig att glömma dem, ALDRIG!
16 JULI till 19 MARS är riktigt långt ifrån!
Men jag har tre riktigt starka ord som tillhör Cactus och dem är .. Jag.....

Jag älskar dej Cactus mer än allt♥





2011-03-20 ? 20:14:53

Dag 5 - dina känslor idag

Ja, mina känslor är väl lite upp & ner, har gråtit en gång igår och två gånger idag eftersom att det går inte att hålla kvar saknaden till Cactus längre
2011-03-20 ? 20:02:39

Ponnyakuten !

Ska kolla på ponnyakuten nu , vad tycker ni om ponnyakuten ? Själv tycker jag att första sesongen var roligast .
Denna sisong var lite tråkig .
\jossan
2011-03-20 ? 19:21:07

Hur många avramlingar

Hilda är en fjordning, jag har hoppat henne högst 65 cm och jag ramlade tyvärr av 3 gånger då.., Och så ramlade jag oxå av henne när vi skulle antingen köra eller tolka, jag tror det var tolka..

Tarzan vet jag inte vilken ras, men jag ramlade av honom för att han vart rädd och ja..

Chamir ramlade jag oxå av en gång

Sluggo är en shettis jag tror jag har ramlat av nån gång ;)




Flicka om jag nu minns rätt. det var ute i skogen
Eller så var det Ronja?

Nån på blåkulla, men vet inte vem ;o

Aso jag har ramlat av jätte många fler men nu har jag ingenting i skallen förutom en nöt :P

2011-03-20 ? 19:08:53

stalltjej you know !

Hej !
Ska berätta lite om min dag nu så ah , ni får läsa på !
Jag vaknade vid halv åtta på morgonen och hade panik , för skulle möta juliawester vid hennes hus kvart i åtta . Slängde på mej stallkläderna och kutade dit med tung väska . Sedan gick vi med snabba ryck till vattumannen där lollo (personal) och rebecka skulle hämta upp oss med bil . Vi hoppade in i bilen och åkte till skutan . Sedan var vi framme och vi lämmnade våra saker och gick upp till stallet och började morgonfodra hästarna och höa . Efter dom hade ätit upp så släppte vi ut alla hästar i hagen och fixade stallet . Mockade,sopade,fixade allas vattenhinkar och mera !
Jag och julia fixade hos kaninerna och fåren haha , älskar lille kajsa så himmla mysig . När vi hade fixat allt i stallet och fixat med alla djur gick jag , lollo , rebecka , yasamin , jennifer och julia in i värmestugan och värmde våran lunch .
Sedan satt vi oss på verandan och solade medans vi lyssnade på min radio jag hade med mej !
Vid två tiden kom massa nybörjarbarn och lollo,yasamin och jennifer var tvungna att gå  . Men jag , rebecka och juliaw flummade hela dagen haha ! Och det kommer massor av KNASBILDER ikväll jag lovar ! För just nu är westerungen hemma hos mej och kan inte ladda över bilderna till min data sorry ! :)
Men vi höörs ! ♥
\Jossan
2011-03-20 ? 18:54:18

Dagens fråga



 

Mörk/ljus blå? SvartBrun? GråSvart? RödSvart?

Kommentera vet vi!

2011-03-20 ? 18:52:55

shulululu

Hej! Jag heter rebecca och jag ska börja blogga här på bloggen istället för julia wester så här är jag :) som jag just skrev så heter jag Rebecca Norlin Fredriksson och jag är 12 år. jag rider på en liten ridorganissation för stora och små som heter Skutans gård!

Jag älskar hästarna Myzak Hilda Putte & Fandango och när jag bloggar kommer det inte bli några  kanske bara 2-3 stycket bildlösa inlägg :)

jag brinner för hästar och skutans gård är mitt andra hem men nu kommer en bild på mig och myzak:

2011-03-20 ? 17:10:37

Home sweet home♥

Nu blir det lite om min helg!

Lördags så vaknade jag ca 10.00, hoppade in i dushen och dushade noga! Jag tror jag dushade i ca 20 min, sen hoppade jag ut och försökte hitta bra kläder. Borstade håret, tänderna, maskara och så gick jag och kollade på teven. Då kom det någon barnfilm, det handlade om katter & hundar. Men sen vid 13.45 så gick jag ut till väntplan för att vänta på den dära Maria, hon kom och jag hoppade in med två andra flickor med namn Madelen & Mimmi. Det tog ca en timma att åka till Angelina..
Sen när vi var framme så kramade jag först Angelina och sen dem andra i familjen! Jag klädde av mej ytterkläderna och sen gick jag in för att göra lite ärr, angelinas fest var typ pirat tema och hur skulle jag kunna veta det? Men sen så ska hon kleta in nånting i mitt ansikte och ja :P Sen så skulle vi äta och det blev korv med spaggeti, ´vi fick dricka till och det fanns Cola,Hallon soda & päron soda. Och jag tog allting! Sen så körde vi paketet,dansstop,skattjakt och något annat? Men sen när alla gick hem så gick vi in till Angelinas rum för att kolla på film, oh vi kollade på JALLA JALLA :P Sen efter det så blev en tjej sur och när hon var på toan så knarrade det i trappan, ingen var vid trappan. och det knarrade och allt.. Jag lovar jag bajsade på mej nästan ;o
Men sen så skulle vi slå ett rekord på att vi skulle vara vakna till fyra men det blev bara till elva, men sen så kollade vi på Hitta nemo och jag såg bara mitten och början och sen så sloknade jag :P

Söndags så vaknade jag 08.00 av att min lillkusin satt på skithög musik. Sen så gick vi till köket för att äta frukost och jag åt ca hundra mackor :P, Mamma och några kom vid tolv tiden för att mamma skulle hämta mej, när vi åkte så fick jag köra bil halva vägen, fast jag styrde och nån satt på gasen. vi krokade nästan.. Sen så lämnade vi syrran och jag fick hamburgare♥ Sen när jag kom hem så bagade jag bara nånting och nu är den klar! den vart god (:
Men nu ska jag sluta, jag bloggar på kvällen

Pöss på munnen♥♥

Jag har inget annat att säga än jag älskar dej♥
2011-03-20 ? 14:05:23

Hos kusinen

Just nu är jag hemma hos kusinen, Jag tråkar. Men vi åker säkert hem snart! YEESS♥ Haha men sen när jag kommer hem så kommer jag skriva ett jätte långt inlägg om vad vi har gjort med.mera, och sen kanske jag kommer göra en spökhistoria som är sann. Men nu måste jag sluta..


Puss♥

Det kommer inte bli nån bild nu med senarte (:
2011-03-20 ? 08:27:23

Svar på kommentar

Julia  ([email protected]) om Te amo en todos los sentidos!:
Min idé julia..

Svar: Jag vet men får jag ha kvar? för den var bra (:
2011-03-19 ? 21:29:39

Veckans ras vinnare är ....

Sara persson !

Grattis sara ! Din bild visas upp nu i bloggen och du får en länkning vid menyn ! :D


Naw , visst är denna shettis riktigt cute ? :D

\jossan

www.smpersson.devote.se
2011-03-19 ? 18:42:43

Skutan med älskade vännerna !

Hej !
Min dag var bäst! Jag sov ut på morgonen och hyrde film med mamma och min moster och åt god frukost . Vid halv två tiden joggade jag ner till skutan för det var lite loppis dära och trodde det inte skulle vara så mycket och dyrt .
Men jag hade med mej 100 kr och spenderade 90 kr på 6 saker ! Riktigt glad över mina inköp idag ! Sen köpte jag en chokladboll och fikade med rebecka , saga och juliawester . Vi gick ut och samlade in lappar från tipsrundan och fick varsin godispåse av pernilla i pesonalen . Sen gick vi ut och släppte in hästarna från hagen . Sen byggde vi en hoppbana utanför stallet och lekte lite haha , man ska ju vara barn så länge man kan ! Vi gick upp sedan vid halv 5 tiden och kraftade och höade till hästarna,fåren och kaninerna ! Sedan kom lollos boyfriend och skjusade oss hem . Supersnäll han är !

Men köpte iallafall detta :

* Nya blå ridbyxor
* Nya vita ridbyxor till tävling
* Vit vojlock
* Pannband
* Två delat bett
* bruna läder tyglar (lovelove)

Blev iallafall riktigt nöjd med mina inköp idag ! :D

Bilder kommer på mina saker imorgon ! :D :D

\Jossan ♥

2011-03-19 ? 13:18:02

My white horse♥


(bild i repris)
Jag saknar dej min fina ponny♥ Ponnyn som äger mitt hjärta och det kommer han alltid att göra! Första gången jag såg honom var han verkligen ingen favorit men sen fick jag rida honom och då kände jag kärleken inom mej, jag visste att det skulle vara jag & Cactus.
Jag kommer att älska honom hela livet ut, jag kommer tänka på honom varje dag, det gör jag redan nu. Jag gråter varje dag, jag grät igår, på skutan hemma med.mera! Jag kan verkligen inte visa min saknad för honom för ingen förstår verkligen inte hur det känns att sakna världens finaste häst!

Jag har tre ord och dem är starka jag...

Jag älskar dej♥

2011-03-19 ? 11:15:52

Te amo en todos los sentidos!


Jag älskar dej
I love you
Te quiero
Jeg elskar dig
Ek is lief vir jou
أحبك
Ma armastan sind
Ég elska þig
איך ליבע איר
我愛你
tave myliu
Rakastan sinua

Jag älskar dej mer än så Zefyr,Jag älskar dej så mycket att det kommer en tår varje gång jag tänker på dej!Du är den ponnyn som har svarat rätt på svaret från hjärtat, jag sa till mej själv att jag aldrig skulle ´hitta någon annan, men det var inte sant. Jag hittade den rätta ponnyn sen Cactus åkte!
Zefyr, Dem orden jag säger nu är starka ord, Men Jag....

Jag älskar dej♥

2011-03-19 ? 11:06:16

Just A Dream ♥

Snart ska jag börja fixa mej till festen hos käraste kusinen då hon ska ha efter'fest', Jag åker vid ca 13.30 med nån konstig dam, you know :P Nej men hon heter Maria och jag känner inte ens henne ;o det är jätte många som ska åka med henne! 
Men sen så idag ska jag sova över hos kusin med hennes kompis som heter typ nicolina? Vi kommer göra lekar,äta och annat♥ Sen imorgon så kommer mamma hämta upp mej och då ska jag antagligen till stallet? Måste hälsa på hästarna!

Jag tycker att ni ska börja kommentera och besöka mer! Kan ni inte säga till era vänner att dem ska söka på denna blogg? Bara för min & jossans skull? Då blir vi jätte glada och gör såklart längre & mer inlägg (:
Men nu ska jag sluta, Ska fixa lite med pizap.com och sånt (: ♥
Här får ni en bild jag gjorde på pizap nyss▼

hejdå!


\Julia

2011-03-18 ? 21:19:12

vad tycker ni om att snön är tillbaks ?

Ja vad tycker ni om det ?
Jag tycker det är riktigt dåligt . Solen har börjat komma och fåglarna kvittrar . Gräset har börjat visas och sen kommer vita äckel snön och förstör all vårkänsla . Alla hästar verkar ha fått en vårkänsla och är mycket gladare wihooo !
Vad tycker ni om snön och våren ?
Får din\dina eller hästarna på din ridskola vårkänsla ?

KOMMENTERA !!



Copyright by jossan grönholm ;) ! ( jag)

MEJA PÅ BLÅKULLA.

\jossan

2011-03-18 ? 21:09:52

tävling .

Vi dressyrgalningar behöver en ny header och vi kunde ju göra en tävling , finaste headern vinner en länkning i bloggen och länkning i 6 inlägg .

Header önskningar :
Fina färger och fin header :D

använd dom hära bilderna som visats i bloggen .
Inga på juliawester .

Bara jossan och julia k !

(Kemir,zefyr och finesse då )

och en när jossan rider .

maila på : [email protected]

2011-03-18 ? 21:03:15

eyy party eyy part lets goo !

Hej hej !
Jag orkade inte gå på ridningen idag för vi hade teori , har ingenting emot det man lär sej mycket  . Men jag valde att gå på fest och dansträning . Vi körde ryska posten och jag fick pössa en kille 4 gånger ... Pinsam situation ! Men iallafall så hade jag och mina vänner riktigt kul . Vi dansade mycket och sjöng . Vi kollade på en lite tråkig film också .
Men ska gå till vardagsrummet snart och mysa med mamma nu ;) ! Mer uppdatering kommer Och glöm inte att skicka in bilder på shettisar nu !Det karnske blir 1 och 2 beroende om det var svårt att välja vinnaren mellan dom ;) !

Puss och Kram !

\Jossan Grönholm


Första gången jag red fandango barbacka :) !

2011-03-18 ? 21:00:49

Fest♥

TJENARE PÅ ALLA ER LÄSARE!
Idag var jag på en ''fest'' hos Sossy. Där träffade jag Jossan,Amanda,Wilma,Sofia,Majko,Iman,Poramat & poramet♥
Vi körde dansstop,ryskaposten,sk + annat! Jag fick krama Poramet & poramat och sen pussa vissa :P Det blev hett!
Men sen idag var jag inte i stallet, dem hade teori och jag fick reda på att jag ska rida Lydia nästa fredag..

Sen imorgon ska jag åka till min kusin Angelina för at hon ska efterfest, Då kommer jag ju komma och jag kommer att sova över hos henne♥ Vi kommer väl göra nåt roligt. Ja såklart!
Men nu ska jag sluta, Vad tycker ni att vi ska skriva om på bloggen?
 
Hejdå♥

En bild från ljungskile (göteborg)

2011-03-18 ? 13:09:14

Ridning eller fest ?

Hej !
Jag har just kommit hem från skolan , eller ah slutade klockan 12.10 men var ute lite med några kompisar i ca 30 min .
Jag måste göra ett val nu , innan fyra . Ska jag gå på en fest där det kommer massa killar och alla mina kompisar som är i 4-5 timmar eller ska jag gå på ridning som är 45 min ? Jag kan verkligen inte bestämma mej huh ..

Min skoldag var ju okej ? Bara tre lektioner + slöjd sen hade vi rolig timme :D ! Men iallafall ..
Jag känner mej deppad . Och vill till stallet men bara för det så ska jag inte dit buhuhu ..
RÖSTA NU VAD JAG SKA GÖRA !!!!
*ångest hehe *


/Jossan
2011-03-18 ? 12:59:41

Hot or not !

En liten hot or not men vi fick bara in 1 bild denna gång så får väl bedömma denna bild då ;) !


Sits : Hot ! Du sitter perfekt men hälarna ska framåt bara . (Ser inte om du har det men det ser ut som att du har dom på sidan) .
Matchning:
Hot ! Hästen är lite mörk och vit och det passar med vitt + svart på ryttaren då !
Samspel : Hot !
Hästensform\Undertramp : Hot ! Hästen går riktigt fint och undertrampet är hot\medium .
Utrustning\Klädsel : Hot , samma som matchning !

Helhet : HOT !

p.s väldigt fin häst du rider ;) ! Gillar färgerna och du rider jätte bra !

\Jossan



2011-03-18 ? 07:57:47

Dag 3 - Vad äter din häst

Då får jag väl säga Zefyrs.

Zefyr äter ca 4 kg hö på kvällen

1½ Kraft tror jag

En näve halm

Ca 4 kg på morgonen oxå tror jag?

Och så får han en näve protein
2011-03-18 ? 07:55:10

Dag 2 - Vad har du på dej

Hej!
Just nu har jag på mej Mjukis byxor,svart line & Trasiga strumpor :P
2011-03-17 ? 22:06:21

soolsken !

Godkväll !
Dåliguppdatering jag vet och det betyder att statestiken sjunker men har inte mått bra på sistonde och vill liksom inte ta ut all skit på bloggen . Men iallafall blir det nog bra uppdatering framöver ! Eftersom jag inte har tid att blogga på dagarna då jag går i skolan och dansar . Imorgon ska jag rida och jag´hoppas på fandango eller hilda eftersom dom är mysiga och roliga att rida plus att jag ska tävla fandango och vill rida han lite extra mycket då . Ska tävla han i blåbärsdressyr för er som undrar och brisk i 50 cm i april ! Kul va ? Ah jag vet . Min dag har varit rätt så okej , igentligen skulle jag till stallet idag men orkade verkligen inte gå dit för jag har hafft en tuff vecka i plugget . Så jag gick hem direkt efter skolan och bytte om till mina danskläder , sen gick jag ner till fritidsgården och hade dansgrupp . Sen var jag med några kompisar vid fem tiden .
Jag var ganska trött och orkade inte gå hem så jag tog en promenad till mormor hehe . Skönt att se henne ! Där tränade jag lite dans och sen skulle vi äta pankakor med sylt ! Mums , nammi nammi ! Efter maten gick vi in till vardagsrummet och kollade på lite nyheter och halv åtta hos mej . Jag var riktigt trött så jag sommnade och sov i 1 timma . Jag vaknade sedan och ville piggna till så jag gick och badade lite . Sen kom min moster cissi hem från stan ( hon är på besök från göteborg ) och vi åt lite nötter och pratade om hur det går i min ridning och vi pratade lite om SKUTAN eftersom att hon red där förut och vi pratade lite privat . Sen skulle jag gå hem och jag klädde på mej ytterkläderna . Jag och mormor gick ned till parkeringen och hoppade in i bilen . Sen körde hon mej hem :) ! ♥
Nu är jag hemma och har dansat lite och kommer sommna när som hälst ! Men ska lägga men nu .

Cya ! ♥ ;))



kaajsa på skutan ;) !

Vill ni se nya bilder och mera bilder ?
kommentera då så kan jag fota lite nya bilder !

\Jossan ;)) '

2011-03-17 ? 20:59:44

Gnatter!

Med detta säger jag gnatter!

Jag älskar dej beeesta
2011-03-17 ? 20:55:36

Dåligt med uppdatering av mej..

TJENARE!
Förlåt allesammans för den dåliga uppdateringen av mej! Jag har vart upptagen hela dagen alltså.. Först började med skola klockan 18.20 och sen slutade jag 13.50, sen kunde jag inte blogga på morgonen eftersom att datan var konstig -.-
Sen så efter jag hade slutat så stack jag ner till fritids gården med sossy och där träffade jag bara några från min klass, sen vid ca 15.45 så gick jag hem för typ inga var där!

Sen så kom jag hem gick ut med doggarna, dem drog som f*n! Sen efter så städade jag köket,rummet & vardagsrummet för att mamma skulle bli glad oc så ofc så blev hon glad♥ Sen så kommer Julia vid ca 16.00 och vi åker til stall. När vi är framme så springer jag in till Zefyrs spilta för att säga hej och sen kom alla barnen. Först så hade vi lite teori sen blev det ridning i skogen, Det fick bli Thyra-Finess & Emma-Hilda!
Sen så vid ca 18.30 så gick vi hem fast vi sjäng skita mycket och typ puttade varann :Pdrågade lixom..

Sen när vi var framme så stack vi båda hem till mej för jag skulle hämta pengar och byta kläder, efter det så stack jag till centrum med pengar och väska där jag har mina pluggsaker i -.-
Sen så handlade vi dricka och godis (: När vi är påväg hem till Julia var vi typ drogade fortfarande och så när vi komer hem till Julia så drog jag ut läxorna från väskan och började plugga, plugga & ännu mer plugga, tre läxor tills i morgon lixom :P Sen så chattade jag med Rebecca☻ Hon var ledsen så var tvungen att prata med bebisen i ca en halvtimma! Först var hon ledsen med sen blev hon glad igen♥

Men jag ska sluta nu..
Hejdå!

2011-03-16 ? 20:31:38

veckans ras !

Nu har jag jossan börjat med veckans ras !

Regler :
Ni skickar in en bild på en häst som har rasen som veckans ras är , och den bilden som är finast visas upp i bloggen och får en länkning till sin blogg :) !

skicka in på : [email protected]

och veckans ras är : Shettis !

veckans ras avgörs på lördag ! Och det är bara jossan som håller i detta .
2011-03-16 ? 20:28:34

GIMME GIMME GIMME !

Dansträning idag och imorgon blir det dans och stallet ! Men ska gå dit vid halv fem eller någån tid för att träffa finaste . Men iallafall har det varit ett bråk och har inte orkat blogga och ta ut ilska och ledsenhet på bloggen .
Annars är det ganska bra med mej eftersom att jag har en bra nyhet till michelle verona sjöö och till bloggen som kommer upp när det är bestämmt . En jätte nyhet mohaha ? Spännande vah :D ! Det är om hästar .
Men jag tänkte göra lite bildbomb från stallet som jag fotade i januarie :) !
Vad sägs om det ? v


melwin (mellory)

fandango och hilfsa bildar ett hjärta ;) ♥

aurora ;)

lite bilder iallafall !

\jossan
2011-03-16 ? 20:24:23

Enda gången vi backar är när vi tar sats!

TJENARE!
Idag hade jag ju vanligskol dag som vanligt.. Jag slutade ju 15.30 med musik, efter jag hade slutat så sprang och en klass kompis ner till fritids gården där jag träffade Jossan, Iman, Aileen,Majko ,Izabella, Wilma, Sofia,Yuri + andra tror jag? Men sen vid ca 17.00 tiden så stack jag och Jossan hem till mej och då fick jag en pizza bit av mamma!
Sen så gick jag ut till balkongen, och då ser jag massor med poliser av spärra mitt hus, och typ ingen fick gå antingen ut eller in.. Så sen typ en halv timme efteråt så kommer det en pizzeria baggare ut från min port och typ springer skit snabbt, aso snabbare & snabbare! Men sen fick dem tag på honom, och det var värsta ambulansen..
Men sen så kom vi hem och jag tog kulglass med chokladsås♥
Sen så vid ca 19.30 så stack Jossan hem och nu sitter jag här och kollar runt lite vid internet,

Imorgon ska jag till stalllet för jag är hjälpledare på JuliaWesters Grupp! Sen måste jag in till heesten, och sen till den andra heesten. Asso Finess♥.
Och sen på fredag så ska jag rida i ridlektion! Och sen på lördag till söndag ska jag sova över hos kussen (: Aso Angelina! För hon ska ha PPAAARRTTYY!
Men nu måste jag sluta för har ingenting att skriva om!

Snälla kan ni börja kommentera och besöka?
Annars kommer jag elller vi lägga ner bloggen!

Puss&Hej!

Rest in peace PUTTEFNASK♥

2011-03-16 ? 17:44:09

Dag 1 - Presentation om dej & din häst

Zefyr är en korsning mellan lippizanare,Paint & welsh cob. Han är född 2001 och är då 9 år,
Han är inhyrd från ulvvad men står just nu på skutans gård! Han kom till skutan den 18 augusti och kommer vara på skutan ända tills maj. då har jag kännt honom i 10 månader, men just nu har jag känt honom i ca 8 månader. Hans stamtavla är okänd och då är det lite svårt att berätta om honom..

Zefyr är duktig i både dressyr,hoppning och är pigg i skogen, det finns många som älskar Zefyr omkring honom. Alla stora som små kan rida honom eftersom att han är lung & fin både på volten och i skogen. I spiltan är han fin, bits inte eller nånting!
'

Jag & zefyr!

2011-03-16 ? 08:52:03

Dagar!

Dag 1 - Presentation om dej & din häst!
Dag 2 - Vad har du på dej
Dag 3 - Vad äter din häst
Dag 4 - En vanlid dag
Dag 5 - Dina känslor idag
Dag 6 - Vad du saknar

Det kommer mer
2011-03-16 ? 07:01:43

HejHej!

HejHej! Idag ska jag ha skolan som vanligt, sen så drar jag kanske til stallet, om jag har lust? Sen imorgon vet jag faktiskt inte om jag ska ha hjälpledar? Vi får se helt enkelt!
Men iallfal nu dricker jag oboy och äter en macka, jag blödde nyss näsblod. Första gången. Jag börjar 09.10 idag med syslöjd♥ och slutar med musik 15.30..Lång dag you know..

Men nu måste jag sluta, för jag mår inte bra!

Hejdå♥
2011-03-15 ? 20:22:12

Jag hatar mej själv!

Jag har sårat en person så jävligt mycket att jag nästan aldrig kommer komma till skutan , fyfan vilken dålig stil jag har! Jag kommer aldrig att förlåta mej själv,jag får all skit på mej! Och den personen kommer inte att förlåta mej.. Jag önska att hon kunde det, och min data cepade..

Det skulle ha stått Julia, Julia & Sara :P men det blev Julia & Sara :P´!

Jag hatar mitt liv, hela mej, jag vill bara gå och hänga mej, inte vilja se någon!

Hon kommer aldrig att förlåta mej, och inte tro på det heller. ingen kommer att göra det.
Men jag skriver det här. ändå om hon inte komer att förlåta mej!
Förlåt  - - - - -!
Jag har har varit en jag vet inte vad!!
2011-03-15 ? 16:55:07

Heej Mina Häääst Galningar <3

Heej!
Jag kom fårn skolan för ungefär en timma sen och då så ser jag att kusinerna är här! Men iallafal, idag hade jag ju skolan och då brörjade jag vid ca 09.00 med Brukspel och slutade 15.30 med Hemspråk..
Men idag såg jag mitt livs största kärlek, han kollade på mej, och hans ögon ahh. Men nu över till vad jag gör just nu, jag sitter och bloggar, facebook, lite bloggar och ja!
Sen senare ska jag göra en bananasplitt! Men nu ska jag sluta för jag har ingenting att skriva, ska ha roligt med mitt pizap.com!
Hejdå!

True love♥
JuliaKetoh
+
Zefyr
=
True love ever♥

2011-03-15 ? 14:59:36

hemma ;3

Hallå alla hästläsare !
Jag har nyss kommit hem från skolan och ska dra mej neråt till fritidsgården då jag ska dansa lite hehe . Nu är debbe hemma hos mej och vi har ganska najs eller ? Jag vet inte . Ja jag har inte så mycket om att skriva om förutom att jag fick ett gråt utbrott i skolan angående bästavän .. Men iallafall så ska jag gå nu och jag kommer hem karnske runt 4 men om jag  går till juliaketolainen idag så kommer jag nog hem vid sju men bloggar dära då ! Nu ska jag jogga ner dit med debbe , vi ses !

\Jossan !


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2011-03-15 ? 07:45:45

Z E F Y R <3


Jag älskar denna underbara ponny!

Det är ingenting jag kan hålla kvar längre, kärleken till honom är så obeskrivlig stark! Den 18 augusti gillade jag honom, men det var ingen kärlek vid första ögonkast. Men den riktiga kärleken kom i oktober då jag blev heltförälskad .! Jag visste att det skulle bli jag & ponnyn, Jag älskar honom så mycket så att tårarna rinner ner varje gång jag tänker på honom! Det finns ett band i mellan som ingen kan klippa av!

Jag vill bara säga att ingen kan förstöra min & ponnyns band emellan♥

2011-03-15 ? 07:31:04

Tear grows out of the eye and then it goes down to the cheek and splash on the ground

Hej!
Idag ska jag först & främs gå till skolan! Jag har verkligen känt att jag inte kommer att klara av skolan men jag går ju bara i 5:an, men iallafal jag börjar 19.00 med gitarr, och sen slutar jag 15.30 med hemspråk..Sen när jag kommer hem så kommer mina kusiner antingen vara här eller så hämtar vi dem från skola/dagis! För sen ska vi gosa på en tisdag? :O
Och sen idag blir det inget stall. Men sen sticker jag kanske hem tíll Julia då jag måste verkligen prata om teorin vi ska ha på torsdag.
Men imorgon är det ju onsdag? Och då ska antingen jag & Jossan till skutan för att träffa hästarna! Jag saknar Zefyr redan! Men nu måste jag sluta. Fast jag börjar om 2½ timmar!

Hejdå♥

ps glöm inte frågestunden!!
 

Det stämmer! Just nu tar Dressyrgalningar en frågstund på bloggen, du kommenterar om allt förutom mitt privata liv// Julia & sf♥
2011-03-15 ? 07:22:24

Hot Or Not!


(Tyvärr så går det inte att göra bilden större)
Sits:
Hot! Du sitter verkligen jätte fint!
Matchning: Hot! Matchningen är verkligen skit fin!
Samspel: Hot! H*n verkar lyssna.
Hästensform/undertramp: Hot! Fin form. hästen bakben är med oxå så det blir ett stort hot!
Utrustning/klädsel: Säger samma sak som på matchningen!
HelHet: Hot!¨

ps jag vet att det var dåligt med om ägaren ser detta så om du tycker det var dåligt så kommenterar du eller något (:

2011-03-14 ? 21:09:56

Hold my hand!

Hejsan!

Idag hade jag en vanlig skoldag, jag började då 18.40 och började med Svenska, sen slutade jag vid 14.00 och då slutade jag med Éngelska. Sen vid 15.00 kom Jossan hem till mej och då så började hon blogga och sen efter en halvtimma åkte vi först till macdonalds och då fick vi en varsin Barn Meny. Alltså där det tillhör scheseburgare, liten frittes & en dricka. Jag tog en Vanílj Milkshake och Jossan tog Cola.

Sen åkte vi till stallet och vi gick in till värmestugan direkt för att äta, när vi hade ätit klart så gick jag före till hagen där Zefyr stog. jag gosade lite med honom och sen kom Jossan. Vi gick in till värmestugan igen och då säger Malin att vi ska släppa in hästarna, dem sprang in. Vi satte fast alla hästarna, kollade så att dem inte hade några sår, borstade och kratsade hovarna på alla. Jag gjorde ju såklart allting på Zefyr♥

Sen så gick vi in till värmestugan igen och då träffar vi Robin & Rasmus, jag och Jossan drar ner till parkeringen för att vi skulle hoppa och jag skulle ju ofc vara ridlärare! Jag gjorde banan Jossan skulle hoppa. och vi gjorde det många gånger, men sen kommer Robin & Rasmus ner och förstör..(skitungar :P) Sen så var jag Rasmus häst och Jossan var Robins häst. Vi hoppade, galopperade, travade med.mera.

Sen så gick vi in till stallet igen för att Rasmus skulle rida Zefyr♥ Och Robin skulle rida Mellory. Jag hjälpte ju Rasmus ofc och sånt. Men sen så Zefyr, Jag lovar! Han var hur mysig som helst, jag kunde ta tag i hans huvud utan att han skulle puffa mej, jag kunde pussa honom och allt! Fråga Jossan!Men sen så ställde dem sej utanför stallet och hoppade upp för att dem skulle rida ut, Zefyr, Rasmus & jag fick styra gänget! Sen när vi var framme så skulle någon annan ha Zefyr så jag och Jossan gick in i värmestugan och hade problem eftersom att vi inte kunde komme hem.. Men sen kommer henne mormor (:

Jossans mormor kommer och vi åker hemmåt till Jossan, och tiden var vid ca 18.54 eller något och jag skulle hem 20.00 så jag åt hemma hos Jossan och laddade ner några bilder med.mera, och så nu sitter jag här och bloggar mitt långa inlägg!
Men nu måste jag sluta allesammans!

Hejdå!

Det kanske inte syns att jag ger kärlek till honom men jag älskar honom och det vet vissa av er!

Varje dag växer det en tår ut från ögat.
Tåren åker ner för kinden och vidare ner till marken,
Sen en minut senare växer det en til tår ut från ögat och den åker ner för kinden och sen smäller den ner på marken!
Sen fortsätter det så i timmar!
2011-03-14 ? 20:52:25

Lite fotobomb på heesten :3


Copyright by me! Dålig kvalite jag vet..

Här ser ni kanske Zefyrs träns? <3

Jag älskar dej!

Du och jag mot hela denna fuckupp värld♥

Där fick ni lite bilder (:
2011-03-14 ? 20:21:06

bra dag !

Hej !
Jag har nyss kommit från stallet och tänkte berätta lite om dagen dära .
Jag och julia åkte dit , och när vi kom fram gick vi in i värmestugan och åt macdonnalds och jag gjorde min matteläxa . Gick in till stallet sedan och tog in hästarna . Sen visterade vi alla hästar och borstade igenom dom och kratsade hovarna på alla . Sen gick jag och julia ned till volten och byggde upp några hinder och hoppade dom . Sen gick vi upp och vi hjälpte till i en hästisgrupp , och dom skulle rida ut och det hände lite saker hehe , goliat och kemir började galoppera iväg i skogen och alla andra blev upphätsade ! Och jag höll i lilla mellory som bits .. Och julia ledde zefyr ! Vi gick runt i skogen i ca 45 min och vi gick tillbaks till stallet , sen ringde vi min mormor och hon kom och hämtade oss . Vi åkte hem till mej och åt middag och sen har vi photoshopat lite och gjort en tillfällig header som kommer upp så snabbt som möjligt !
Men nu ska jag bjuda på lite bilder på mest zefyr från idag !

juliaketolainen har fotat pic on zefyr men jossan grönholm på mellory . 
copyrigt .



Melwin som jag ledde idag eller (mellory) :) !
Och bilden ovanför är på zefyr :)
Hejdå ! \jossan&kemir
2011-03-14 ? 14:32:36

najs !

Hejsan alla läsare !
Jag har nyss kommit hem från skolan , och är riktigt hungrig ! Åt ingen lunch eller någåt så ja då är det väl inte så konstigt men jag ska åka till stallet nu och påvägen ska jag köpa macdonnalds ! Men vi ses när jag kommer  hem !

PUUSS !

\´JOSSAN
2011-03-14 ? 14:27:45

Ganska hög statestik..

Bra jobbat alla läsare! Nu är statestiken på topp (: FORSTÄTT SÅ!

2011-03-14 ? 14:23:44

GOD EFTERMIDDAG!

Hej allihopa!
Idag antar jag att jag åker ner till stallet med Jossan, då måste jag ju gosa med hästen♥ Sen så kommer vi hem vid ca 6 tiden tror jag? Men jag kommer ha bilder jag redan användt
 eftersom att jag har en annan data nu.. (suck) Så då får det blir bilder i repris.
Men nu ska jag sluta för ska ringa jossan och sen äta (:

Hejdå♥

Du är allt, himmelen ner till jorden!
2011-03-14 ? 14:23:44

GOD EFTERMIDDAG!

Hej allihopa!
Idag antar jag att jag åker ner till stallet med Jossan, då måste jag ju gosa med hästen♥ Sen så kommer vi hem vid ca 6 tiden tror jag? Men jag kommer ha bilder jag redan användt
 eftersom att jag har en annan data nu.. (suck) Så då får det blir bilder i repris.
Men nu ska jag sluta för ska ringa jossan och sen äta (:

Hejdå♥

Du är allt, himmelen ner till jorden!
2011-03-13 ? 22:06:52

GNATTER !

Gjort nyss 3 inlägg , men ska ta och läsa någån bok och sen sover jag !

Gnatter ♥

2011-03-13 ? 21:56:37

jag vill ha :(

Jag vill värkligen ha dom hära , för dom är snygga och + för att jag kan putsa dom MOHAHAHAH !
vad tycker ni ?


pris : 1899 kr !
2011-03-13 ? 21:38:20

dressyrponnie !

Hej !
Idag åkte jag och julia bil till stallet runt 10 och vi tog in våra hästar . Vi fick rida barbacka . Vi fixade våra hästar och gick ned till volten sedan . Vi satt upp och jag började skritta ut i spåret på långa tyglar , efter 5 minuter kortade jag upp dom och bytte varv , sen gjorde jag lite serpentinbågar för att mjuka upp lite och sen gå in på volterna och ställa och böja . Sen när han börjat gå ner i form och vara mjuk så travade jag lite och han tappade aldrig formen ! Duktiga ponni . Sen gjorde jag några skänkelvikningar och bytte varv . Gjorde massa saker på ridpasset som jag inte kommer ihåg . Men han var superduktig iaf ! Skrittade av några varv och satt av i damsadel + klackspark ! Sen gick jag och julia med hästarna upp till stallet . Vi fixade dom och släppte ut dom i hagen och efter det höade vi lunch i hagen och gick in i värmestugan ! Där körde vi lite hoppning och åt lunch . Sen runt 2-3 tiden kom julias mamma och hämtade oss ! Vi åkte hem till julia och vi åt middag sen vid 6 och kollade på ponnyakuten !

men nu ska jag sätta in lite saker så vi får höras !

Julia wester har slutat på denna blogg men jag och juliak kommer hålla bloggen uppe !

\JOSSAN !

2011-03-13 ? 18:42:53

Vad tycker ni om detta träns?

Om jag får säga själv så tycker jag om detta träns! Synd att det inte finns såna träns på Skutans Gård.


 
Hiss eller Diss för detta träns?

Min åsikt: Hiss♥
Kommentera!

2011-03-13 ? 18:35:44

Hiss&Diss


♥Stallet, hästar, lukten, vännerna♥
♥Våra bloggläsare, besäker, kommenterar, snälla♥
♥Sommaren, varmt, soligt, bada♥


x Skolan, Plugg, vissa vänner, fröken x
x Kallt, snön, regn, Tjocka kläder x
x När sakerna finns på hooks.se fast inte när man kommer in i affären och frågar, så plötsligt ba 'vi har inte det' x

2011-03-13 ? 17:37:32

I L O V E Y O U !

Hejsan alla våra fina bloggläsare!

Jag åkte till skutan idag vid tio tiden med Jossan, när vi var framme så tog vi in Fandango & Zefyr. Vi fixade hästarna. Och Zefyr värkade jätte glad i spiltan då han hade öronen framme hela tiden och han ville gosa hela tiden, jag kunde ta tag i hans huvud och lägga hans mule mot min kind! Annars brukar heesten bara vara hängig och typ inte vilja bli pussad..
Vi fixade hästarna noga, och vi frågade om vi fick rida barbacka så visst fick vi det! Vi gick ner till volten och där red Yasamin på Aurora & Matildah på Finess♥

Jag tog en sockerbit och hoppade upp.skrittade på vänster varv. Skrittade 10-15 min och började korta upp tyglarna, skrittade med korta tyglar i ca 5 min. Började trava och körde blåbär. Det gick bra! Travade på en volt och tränade och började ställa&böja, han gick skänkelvikning och var helt klockren!♥ Sen så tio min innan halv så skrittade jag av med långa tyglar och han var pigg hela lektionen, annars är han seg. Vi hoppade av, gick upp till stallet. Tog av tränset och han gäspade ca 5 gånger ungefär :P Han drack mycket och sen gäspa,

jag la på grimman för den var på halsen ganska länge för jag ville att han skulle hinna gäspa och sånt! La på grimman och gick och tvättade bettet. Gick upp till sadelkammaren och sen gick jag ner till stallet igen för att lämna ut Zefyr♥ Släppte honom och han drog till höet direkt! Jag gick in till stallet igen för att hämta mina saker. Jag träffade då JuliaWester & Rebecca, vi gick in till värmestugan och åt. Jag åt mina kyckligNudlar! Drack mitt alkoholfria äppeldricka.

Sen gick vi in till stora rummet för att hoppa. Men plötsligt blev jag ledsen för att jag saknade Cactus! Gick in till toan och då kommer Jossan in och säger att vi ska upp på loftet för att prata där, jag sprang in till loftet och sen kommer Jossan efter. Vi pratar och Jossan tröstar mej jätte roligt :P Hon typ ritade nånting så jag blev glad och skrattade! Vi gick in till värmestugan igen och hoppade. Jag hade Cactus, Rekyl, Zefyr & Sluggo på hoppningen, vi körde typ att vi var på hopptävling med våra egna hästar, och jag vann ju såklar med Cactus 2 gånger♥ Sen gick vi in till stallet igen vid ca 1-2 tiden för att gosa med fina heesten :3 Han var hur gosig som helst! Han ville pussas hela tiden med mej i spiltan, Sen kom mamma vid ca 2 tiden. och vi stack hem till mej och jag var tvungen att städa mitt rum för annars fick jag inte sitta vid datan! Så visst städade jag på en gång för att komma till våra underbara läsare! Sen så vart jag klar, åt chips sen stack jag hit till min underbara data♥ Men nu måste jag sluta!

Hejdå♥
'
min fina kung♥

2011-03-13 ? 09:06:24

hallå alla hästläsare !

Godmorgon !
Jag har vaknat och ska snart ringa stallet och boka ridning tills idag ! Kul va ? Aaa jag vet ! Men jag ska iallafall rida idag och jag ska ställa och böja , lite skänkelvikning och trava lite skänkelvikningar . Jag vet liksom inte vilken häst jag ska ta , men jag tror hilda ! Juste , nu är det så att jätte många på 2 dagar har addat mej på facebook , det är bara kul !
Om ni vill adda mej så heter jag : Jossan Kemir Grönholm ! Nu ska jag fixa matlåda till stallet och sen ringa och boka ni får ha det så bra !

Puss&Kram \Jossan


på bilden är det jag i reflexjacka med fandango , julia och zefyr i brun jacka och rebecka och hilda i blå jacka !

2011-03-13 ? 08:38:52

Dagens fråga!

Tycker ni att jag och Finess passar fint ihop?
Kommentera!


Jag kommer alltid att älska dej!

2011-03-12 ? 22:13:37

Med detta säger jag GodNatt!


Texten stämmer på bilden♥

//JuliaKetolainen!
2011-03-12 ? 20:45:23

Före&Efter bilder


Före!

Efter!

Kommentera vet jag!
2011-03-12 ? 20:12:42

Frågestund!


Det stämmer! Just nu tar Dressyrgalningar en frågstund på bloggen, du kommenterar om allt förutom mitt privata liv// Julia & sf♥
2011-03-12 ? 17:55:29

Aurora = åsneponnie!

Idag på morgonen hämtade Sanna upp mig, Emma & Jossan. Vi kom till stallet och fixade lite så. Gav Zefyr mat och sen släppte jag ut honom. Våra småfår fick gå lösa på våran gårdsplan, så söta dom var för dom sprang alltid in i stallet, tog en tuss hö, sen in, ta en tuss hö & så gjorde dom väldigt mycket :D Så söta! Sedan gick vi in, fikade lite. Jag gick ut sen med Emma till stallet och fixade hos kaninerna så dom fick det rent. Vi hade rykttävling efter det & Zefyr var så gullig för han fick stå i Goliat's spilta så satte jag mig på en sak han har inne i spiltan och han skulle bara lägga mulen i min famn vet ni hur sött det var? ♥ Jossan var dommare och jag samt Rebecca vart delad 1:a :) Sen gick vi och åt & ja. Fick sen reda på att vi fick rida och det fick bli Aurora för mig. Hon var väldigt fin i början. Vi skrittade runt jordhögarna sen ner till vägen. Frammåt & pigg åsna! Sen kom vi till volten och där fick vi trava. Jag red barbacka och det var inte lätt att sitta på hennes rygg barbacka och trava för jag är van vid Zefyrs rygg barbacka så jag måste vänja mig mer vid andra hästar. Sen gick det mer och mer bättre i traven. Hon behöver mjuk & stadig hand när man rider och det hade jag. Styrde inte alls mycket med tyglarna utan jag drev och styrde med vikten och skänklarna. Sen efter smörjde jag hennes träns, borstade av henne nogrannt & släppte ut henne. Tränset behövdes värkligen smörjas för hennes träns såg ut som nytt sen efter. Åkte hem vid kvart i 5 & ja. Nu sitter jag här ;) Ska strax äta kotlett med potatis. Imorgon kommer jag göra en stor bildbomb från idag & imorgon. Ska nog fota Julia när hon rider om inte hon rider senare. 


Ehe.. en del av aurora :')

// Julia Wester
2011-03-12 ? 17:45:03

gårdagens ridpass + dagensridpass + min dag !

Hej alla !
Jag har just kommit hem från stallet och vi hade jätte kul idag , för på morgonen mötte jag juliawester och emma sen går vi till klockarleden där vi ska möta sanna ( våran ridlärare ) och så kommer hon och vi hoppar in i bilen med rebecka oxå .
Vi åker till stallet så öppnar vi stallet , fodrar och släpper ut hästarna . Sedan mockar vi hela stallet och sopar , tömmer vattenhinkar och fyller på nytt vatten . Sen fixar vi hos kaninerna och fåren . Och nu har vi två gårdsfår och en gårdshäst !
För kajsa och hjördis (stalletsfår) rymmer alltid så nu får dom gå lösa på gården och äta gräs . Sen gjorde vi lite småsaker och så , sen gick vi in i värmestugan och åt lite och fikade . Vi gick in igen och fixade i stallet sen så hade vi rykttävling och jag var dommare hehe ! Sen gick vi in på lunch och då bestämmer sanna att vi ska få rida lite eftersom vi har hjälpt till jätte mycket , men vi skulle rida vid kl 15.00 men vi körde lite tävlingar inomhus och hoppade hinder . Sen gick tiden snabbt och vi satt på oss ytterkläder och så gick vi ut i stallet och tog in våra hästar . Jag red brisk barbacka han var superrolig och lite skumpig i traven ! Vi red i ca 30 min och tränade lite på volterna och lite slalom och lite trav , för det var ganska halt .
Sen skrittade vi av och satt av , gick upp till stallet och fixade av brisk sen släppte jag ut han och åkte med emma hem !

Igår red jag ju ridlektion och jag red fandango , han var ganska seg men duktig ! Arbetade han lite och sånt .
Sen red vi några serpentinbågar och lite så . Sen på slutet satt vi såklart i damsadel !
Men nu ska jag ringa juliak och fråga henne en sak :') ! 

Kraaam ! ♥ /jossan&kemir


fandango :') !
2011-03-12 ? 09:58:32

The best for me!

Jag älskar dej Sindarve Finess♥
2011-03-12 ? 09:50:13

Har tråkigt :P

Bockat med: Hilda en gång
Ramlat av: Ganska många gånger!
Galopperat barbacka över en sommaräng med: -
Hoppat 70 cm med: Har vart nära
Ridit i hagen: -
Galopperat över ett snöklätt fält med: -
Longerat: Kemir & Mellory
Duschat: Hilda, Kemir, + någon annan?
Förlorat: Rekyl♥
Badat med: -
Blivit sparkad av: -
Blivit lite lätt biten av: Darius & Brisk
Skenat med: -
Hoppat högst med (häst) : Zefyr♥
Hoppat högst med (ponny): -
Tävlat hoppning med: Yasmine
Tävlat i annan kategori: -
Bäst: Cactus♥
Största hästen du ridit: Jag vet inte
2011-03-12 ? 09:41:14

My Day Was Perfect!

Hej! Rubriken stämmer, min dag har vart fullproppat men ändå jättebra!
Skolan började 18.10 och jag började då med matte, sen slutade jag med musik. alltså slutade vid 14.05,
Stallet vid halv fyra tiden, gick in till värmestugan och skulle rida fjordningen Brisk. Gick in till stallet och gosade både med Zefyr & Sindarve Finess♥
Discot var bäst! Dansade med Sossy, Liv med.mera!

Jag älskar er mina bloggläsare!

Min Bebis Sindarve Finess♥ Jag älskar dej Finess så otroligt mycket!

//Julia & sf♥
2011-03-12 ? 08:53:00

Failbilder del 3


// Julia Wester
2011-03-12 ? 07:29:25

Mot stallet!

Hej! Snart ska jag åka till stallet med Emma, Jossan & Rebecca. Snackar just nu med Rebecca i telen och hon väckte mig imorse 5 min innan mitt alarm skulle gå -.- MIN SKÖNHETSSÖMN fick jag värkligen inte. Men ska iaf gå nu för ska möta Jossan sen möter vi upp Emma sen möter Rebecca upp oss. Hejdå ♥♥

// Julia Wester
2011-03-11 ? 20:09:43

Dagens ridpass

Idag när jag kom till Skutan så gjorde vi inget speciellt. Hälsade på Ebba sen gick vi till stallet. Jag tog in Kemir och fixade honom för det var en annan tjej som skulle rida honom och det behövde gå lite fort. Men jag stressade inget efter som att det inte är bra att stressa i hästens närhet ;) Sen såg jag att jag skulle få Finesse & jag vet inte om jag vart glad. Fast det spelade ingen roll för det kommer ju fler ridlektioner med andra hästar såklart! 

Ridpasset med Finesse gick väl sådär. Hon var väldigt pigg i början och ville springa men med halvhalter mjuknade hon upp och lyssnade mera. Vi gjorde serpentinbågar från 2-4 bågar. Tyckte faktiskt det gick rätt bra där! Körde utan stigbyglar och då fick jag sjukt bättre kontakt och så travade vi. Jag körde utan stigbyglar och han sitter ner i hennes trav sjukt bra! Nu kan jag ta och visa bilder från ridpasset. (Ursäkta, kvalitén var jättedålig för det var helt fel inställning!).


Som sagt, fel inställning och mörker!

// Julia Wester
2011-03-11 ? 14:42:47

Inte Braaa!

Statistiken sjunker och sjukner för varje gång!
Kom igen (: Det blir bättre uppdatering om ni beösker mer♥
2011-03-11 ? 14:41:42

Det blir nog bara starkare och starkare band med dej!

Hejsan!
Rubriken stämmer, Jag ska ju rida lektion idag och jag önskar mest Sindarve finess & Zefyr! Jag vet faktiskt inte vad vi kommer att göra men tror att vi kommer göra några galoppfattningar, balansen Med.mera! Just nu lyssnar jag på musik och äter några nyttiga pinnar♥

Jag vill göra en HotOrNot på mina läsare, och det har jag tyvär inte gjort på bloggen! Men om ni vill vara med på HotOrNot så är det bara att skicka in bild på [email protected] . '

PS om ni vill vara med på HotOrNot så måste ni tåla lite! (:


Jag älskar dej Sindarve Finess mer & mer för varje gång!
2011-03-11 ? 13:19:16

hej :)

Hej !
Jag har nyss ätit lunch och gjort lite läxor och sånt , har inget att göra förutom att planera lite ridningar och välja kläder till discot ikväll men iallafall , jag rider ju ridlektion idag och jag hoppas ju på hilda eller brisk . Och ska försöka få ner dom lite i form och sitta bra och göra mitt bästa ! Jag lyssnar lite på musik nu och sånt . Men nu måste jag göra annat så hejdå ♥


\jossan&kemir
2011-03-11 ? 12:54:08

You think you cooler then me

Home from school! Nu är det ängtligen helg som jag väntat på.

Som sagt, ridning ikväll. Undra vem jag får rida idag? Hoppas på Lydia faktiskt! Åker med Emma till skutan vid halv tre sedan där efter kommer nog Jossan & Julia. Åker tidigare för vill hinna fota hästarna innan dom går in! :) Nu måste jag fixa något jag kan äta för har inte ätit något på hela dagen :( Inte bra! 



// JW
2011-03-11 ? 07:12:17

Överasskning..

Tänkte göra en överasskning till er idag som kommer komma upp ikväll, ni längtar såklart! :D 

Vi får se också hur kommentarerna blir och så, det är ju helg nu snart och då lovar ni väl att det ska bli massor me besök & kommentarer? :)

Idag är det ridlektion och som vanligt kommer det nog gå bra. När jag red Lydia förra veckan var hon så mjuk och fin. När vi körde galoppövningarna i början så skulle vi seda direkt göra halt vid ett par koner men hon bråkade ju lite i början. Kommer skriva detaljerat av ridpasset idag så det blir mer intressantare :)


Min kung ♥
Foto: Linda B ©

// Julia Wester
2011-03-10 ? 22:04:13

Besök mer!

Värkar som att vi börjar förlora lite besökare.. Vilka är det som läser våran blogg? Kommentera gärna för vill gärna veta.

Men ska snart gå & lägga mig. Är väldigt trött och kommer somna sjukt fort! Imorgon är det skola sen stallet på kvällen för ska ju rida ridlektion. Får se nu hur denna ridlektion går, säkert så jävla grymt som dem brukar göra! :D

Hoppas imorgon på typ Lydia eller någon fjording eller Zefyr såklart. Vill satsa stort på pigga/heta hästar så yes. 

Tänkte imorgon innan skolan lägga ut 'riktiga' failbilder. Det blir väl nice? Btw, ingen som vill komma fota imorgon? :o
Faiiiiiil :)
// Julia Wester
2011-03-10 ? 21:33:50

bilder från idag!

Nu får ni lite bilder som jag fotade med min mobilkamera inte så bra kvalite men det får duga tills jag får system eller när jag får min digital tillbaks ! :D

men nu får ni njuuta av bilder !


hilda

lydia

kemir♥

finess i julias grimma

julia och finesse .
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jag vet att sträcken på bilderna är irreterande ! Förlåt men har nog en vattenskada i mobilenskamera :'(
Men pöss ♥

\JOSSAN OCH KEMir

2011-03-10 ? 21:26:05

godkväll !

Godkväll alla!

Har ni haft en mysig kväll då ? jag har iallafall inte det , tränat mycket på engelskan och bakat med mamma :') .
Jag har verkligen ingen aning vad jag ska blogga om ?
Det är ni som bestämmer ! Ska jag blogga om vardagen , hästar , dans , fotboll alltså vad ska jag blogga om inom hästar och vardag :') ?

Men nu ska jag göra liten bildbomb från idag i inlägget som kommer , så vi hörs ;*

Kolla på veckanshäst i inlägget neråt lite , i någåt inlägg ska det stå om det !
Denna veckans ras är : Welshponny !
LÄS MERA OM TÄVLINGEN !
2011-03-10 ? 21:24:42

Hissar&Dissar!


♥Sommaren, bada, gå ut i bara shorts & Sola♥
♥Våra bloggläsare♥
♥BLOGGEN SJÄLVKLART♥


x Skolan, Allt plugg, våran lärare & vissa i klassen x
x Kallt,Snö, Regn & slask x
x Sprutor x

//Julia & SF♥

2011-03-10 ? 21:04:08

ChokladMuffins+Plugga!

Hej på er! Snart ska jag ta ut mina chokladMuffins ur ugnen, och snart måste jag plugga veckans ord! Just presic tog jag ut Muffisena och dem vart lyckade (:
Jag berättade ju att jag var i stallet idag, Jag gick in till Zefyr och han ville inte gosa, men sen när jag gick in till Finess♥ Kärlek vid första ögonkast för länge sen! Men nu måste jag sluta

ps Jag kommer typ att blogga  vid typ morgonen , två tiden och typ 10 tiden :P För ska till skoldisco tills klockan tio♥

Hejdå!

Kärlek vid första ögonkastet♥

//Julia & SF♥(Sindarve Finess)

2011-03-10 ? 19:22:05

Onödigt

Skriv den första hästen du kommer att tänka på!

A-ponny - Kemir

B-ponny - Goliat
C-ponny - Finess
D-ponny - Fandango
E-Ponny - Zefyr
Stor häst - Diakon
Bara ordet ponny - Verona
Bara ordet häst - Schampiz
Shettis -  Mellory
Fjording - Brisk
Fux - Neff
Svart - Kemir
Mörkbrun - Ronda
Skimmel - Zefyr
Skogsmulle - I dont know

2011-03-10 ? 19:06:14

gosiga ponny!

Hejsan !
Jag kom nyss från stallet med julia och julia , och dom hade grupp och då var jag själv i stallet och gosade sjukt mycket med kemiren! Han var sjukt gosig idag och ville gosa hela tiden . Sen kom julia och julia tillbaks och vi gick till värmestugan, sen ringde vi min mormor och hon kom och hämtade oss , sen skjusade hon hem oss till juliak och vi åt lite middag köttbullar med potatis och brunsås! mums i know . Gosade en hel del med hilda också, men nu ska jag göra annat så vi hörs väl ikväll på bloggen hoppas jag!

Juliawester : OM DU INTE DÖR HAHAHAHAHAHA! ( hon är flummig)

men hejdå ♥




oj hehe , orkade inte rotera men aja , jag och brisk i höstas !

Puss&Kram

\jossan&kemir



2011-03-10 ? 18:47:42

Home sweet home!

Hej! Jag är nu hemma från stallet, idag så gick vi ut i skogen då dem lärde sig att stå upp i uppförsbackar och luta sig bakåt vid nerförsbackar.
Just nu sitter jag hemma hos mej med Jossan & Julia, vi ska kolla på nånting jag typ kommer bli rädd för. vänta! Gud, Vilken läskig..  Nyss så åt jag köttbular med potatis med brun sås, Men nu ska jag sluta.

Hejdå!


//Julia & Finess♥

2011-03-10 ? 18:45:00

Veckans häst!

Nu tänkte vi köra lite med Veckans häst! Det går ut på att ni skickar in en bild på en häst. Denna veckans ras blir Welsh ponny! Ni skickar in bilderna på [email protected]. Är det några omständigheter så är det bara att kontakta oss via mail eller kommentar om ni har blogg! Var med, tveka inte att skicka in en bild :)

// Dressyrgalningarna!
2011-03-10 ? 18:34:46

Home from the stable

Hej! Kommit hem från Skutan nu. Hade riktigt stor glädje för gruppen idag. Eller.. Jag har haft det så länge jag haft dom. Men över till hur det gick!

Barnen var jätteduktiga idag. Vi red ut i skogen då det var väldigt mycket storm nere på banan och i skogen var det inte alls lite stormigt. Emma red Verona & Tyra på Mellory. Nästa vecka kommer vi ha teori och Julia kommer hjälpa mig :D

Nu i nästa inlägg kommer det en överasskning som ni kommer få skicka in saker på.


Julia & Mellory! Den hästen som Tyra red idag.


Där är Verona som Emma red idag :)

// Julia Wester
2011-03-10 ? 15:26:53

next stallet :')

Hej !
Snart ska jag och mina kära vänner iväg till stallet och hälsar på lillepollen ! Min dag var rätt så okej vi hade svenska prov 2 gånger på dagen ;o men det var ju skitlätt , jag fick iallafall alla rätt på båda :) ! Sen var det lunch och det var riktigt snuskig mat ;o LINSSOPPA som jag verkligen hatar ! Usch , men jag kommer hem från stallet vid 5-6 tiden hehe . Så vi höörs ju lite senare ellerhur ? :')

Bilder från stallet idag kommer ! Men det blir inte så jättebra kvalite då jag fotar med min mobilkamera hah !

men puss oh kraaam !

\Jossan&kemir


kemir och goliat kliar varandra i sommras :') !


höhö , älskar bilder när man är ful och när man är så liten x)



daylight :')

Lite bilder men a , hejdå !

\juss&kemir

2011-03-10 ? 15:07:45

Failbilder Del 1!















2011-03-10 ? 14:42:41

Så här ser dagen ut idag för mej (:

Först ska jag äta, sitta här och blogga. Packa mat, fixa stallkläder.Mamma kommer vid halv fyra, Julia kommer då (:Åka ner till stallet♥ Gå in till Finess & Zefyr=Mysa☻Haha, sen har jag hjälpleadr grupp, och sen typ dra hem

Puss&Kram!
//Julia & Finess♥
2011-03-10 ? 14:39:40

Snart dra ner till hästarna :3

Hejsan alla hästläsare/vissa inte! Snart vid halv fyra tiden så kommer Julia hit och då ska vi åka till Skutan, Jossan är här just nu och jag har nyss också varit ute med båda hundarna! Jag lyckades :3 (överlycklig) Dem drar så himla mycket så det är jätte svårt..
Idag har jag varit i skolan och jag blev osams med en viss person men vi blir väl vänner sen? Idag sov jag ju över hos Liv då vi typ satt vid datan, åt godis, åt pannkakor, kollade på the big bang theory!

Jag har en fråga. Vad vill ni läsare läsa om? Kommentera vet jag, om ni kommenterar så kommer det ju mycket intressantare inlägg (:

För själv vet jag verkligen inte vad jag ska skriva om? Och ni är väldigt duktiga på att besöka! OCH KOMMENTERA♥
Men nu ska jag sluta,..

Hejdå♥

Copyright by me :P

Vila i frid fina puttefnask♥
2011-03-10 ? 14:30:26

Inget ni visste om.

1. Jag blir åksjuk av att åka båt, flyplan, buss, bil och tåg
2. Jag mår illa av att bara se en spruta..
3. Jag satsar jätte mycket på hoppning, men håller på med dressyren iallafal!
4. Jag börjar att få en känsla av att älska street dance
5. Jag har två djur
6. Jag har ridit sen jag var ett år.
7. Jag har haft ungefär 8 djur.
8. Jag kan verkligen inte sluta skriva på händerna :P
9. Jag älskar Zefyr mer än Finess
10. JAG ÄLSKAR ALLA ER!

Hejdå!

Jag älskar dej ponny :3 ♥
2011-03-10 ? 14:00:00

Såhär ser schemat ut idag för gruppen!

* Vi rider först runt jordhögarna

* Försöka nå hästens svans & öron

* Trava, testa utan stigbyglar

* Snett igenom, halter, volt tillbaka osv

* Försöka trava i en stor volt sedan i trav

Vi har massor och träna på nu i framtiden har jag sett! :)
// Julia Wester
2011-03-10 ? 12:53:34

Följ oss via Facebook!


Nu
har ni chansen att följa oss via Facebook. Där uppdateras det varje gång vi har uppdaterat, härligt va? :)

// Dressyrgalningar
2011-03-10 ? 10:00:00

Failbilder del 2

// Julia Wester
2011-03-10 ? 08:10:55

Katt allergisk ..

Japp, jag tål inte katt. Nästa vecka ska vi ta ut ett speciellt recept på det så inte jag reagerar.  

Är redan klar med matten snart bara 5 tal kvar. Sen ska jag träna lite spanska, det behövs! Sen åker jag bil med Julia & Jossan till stallet vid halv fyra. Innan det kommer det en Hiss&Diss.

// Julia Wester
2011-03-10 ? 08:00:00

Hot or Not

Sits: Hot. Tänk på att hälarna inte ska förlångt bak.
Matchning: Not. Schabraket eller dina kläder passar inte in
Samspel: Hot.
Hästens form/undertramp: Hot! Hästen ser ut posetiv ut & framåtbjudande.
Utrustning/klädsel: Medium. Dina ridkläder eller tröja passar inte in med schabraket eller så.

Helhet: Medium/hot





Sits: Hot. Ta lite mer mantag nästa gång. Vill se lite mer eftergift, annars super!
Matchning: Medium. Vet inte om det passar in
Samspel: Hot. Båda ni ser bra aktiva ut & koncentrerade ut
Hästens form/undertramp: Hot! Väldigt framåtbjudande,
Utrustning/klädsel: Medium.

Helhet: Medium/hot
Sits: Hot. Dra bak axlarna lite och upp med händerna.
Matchning: Hot! Hade gärna sett schabraket eller jackan i samma nyans.
Samspel: Hoooot!
Hästens form/undertramp: Väldigt fint. Försök och få med bakbenen lite efter som att dom ser ut att komma 'efter'
Utrustning/klädsel: Hot! Bara läsa där uppe som jag skrev

Helhet: Hot!
// Julia Wester

2011-03-10 ? 07:47:43

pigg ? inte så mycket ..

godmorgon alla! :')
Idag ska jag till stallet och hälsa på hästen då , eftersom jag inte gjort det på hela veckan eftersom att jag har bandage ..
Men iallafall så ska jag till skolan först och sen går jag nog runt med kompisar ett tag och sen ringer juliaw mej och då springer jag hem och lämmnar väska och tar pengar , sen går jag ned till ica och köper billyspizza och sen går jag , hon och juliak till stallet ! Men nu ringer lucas mej så måste svara nu , men jag kommer nog blogga ett riktigt biggt inlägg när ni säger vad ni vill läsa om ! :)

Hejdå , fortsatt trevlig dag !



ha det så bra i himlen älskling ♥
// Jossan Grönholm
2011-03-09 ? 21:44:24

Puss & godnatt!

Imorgon ska jag blogga innan jag drar till stallet, jag lovar!
Puss & godnatt ♥

Would i ever see you again?..
// Julia Wester
2011-03-09 ? 20:35:44

jag älskar dej bästavän ♥

Du betyder sjukt mycket för mej och jag klarar mej inte utan dej , du kom som en räddare i nöden då jag blev mobbad i skolan och allting , men du stod alltid där för mej och har stöttat mej även om du inte kan prata ..
utan dej vid min sida
så kommer jag inte finnas det blir kaos då .. Du är bäst och jag är inte värd dej , jag är sämst men du är fan hela världen du är den finaste som finns så snälla stanna kvar hära vid mej , jag kommer aldrig kunna glöma alla minnen som vi delat tillsammans . Tillsammans varje dag har vi kämpat genom livet att sakna dej en timma som ett helt liv .. Älskling du är allt och jag förstår om jag inte duger men jag älskar dej så mycket det går inte att beskriva jag kan inte leva utan dej jag kan inte andas utan dej jag kan inte gå utan din luft , jag måste vara med dej annars mår jag inte bra , första gången jag såg dej blev jag knäsvag ...

Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dej ängel ♥


alla kollar på videon , tryck bara på länk !


till världensfinaste kemir från BARA DIN jossan ♥
2011-03-09 ? 20:08:05

Överasskning!

Tänkte säga att om vi får 5 till på prenumeranter så kommer det komma upp en överasskning här på bloggen.
2011-03-09 ? 19:49:23

planering till ridningen på lördag !

Tänkte att jag skulle ta en ridtur på lördag , vet inte vilken häst jag ska boka , eller jo men tänker inte säga för vissa från stallet läser denna blogg och kanske bokar hästen då , det finns dummisar !
Men ska iallafall träna lite skänkelvikningar , ställa och böja och galoppfattningar tror jag det blir .

Min dag var najs men vi hörs !

\Jossan & kemir
2011-03-09 ? 19:39:49

svar på tal till jonna :)

jonna om Failbilder del 1:
fin blogg! :)
väldigt mysiga bilder på hästarna , hit kommer jag tillbaka! ^^

Svar : tack, haha ja bilderna är ganska mysiga men hästarna är mysigare i värkligheten ! Kul att du kommer tillbaka ! Kram jossan :)
2011-03-09 ? 19:31:28

Veckoplanering :)

Måndag : vara med juliak och skola .
Tisdag: skolan och juliak .
onsdag : skola och vara på fridtidsgården träna streetdance .
torsdag: STALLET och skola .
Fredag : skola sen ridning alltså stallet då :D
Lördag : RIDNING
Söndag : inget planerat någån som vill hitta på någå ?

\JOSSAN OH KEMIR


idolbild , men bytte ju blogg från den andra till denna så bloggnamnet is fail :)
Tack söta angelina ♥

2011-03-09 ? 19:31:00

Jossan & Finesse

// Julia Wester
2011-03-09 ? 19:22:44

5 saker ni inte visste om mej ...

...Jag älskar att spela fotboll !
...Jag har stort intresse för rapp och streetdance .
...Jag ska rida på lördag och fredag x)
...Jag har alltid varit på samma nivå inom ridningen men nu kommit vidare .
...Jag älskar er bloggläsare ;o

\
jossan&kemir


2011-03-09 ? 18:00:00

Failbilder del 1

Tänkte börja köra lite failbilder :) Här kommer en hel del..


// Julia Wester
2011-03-09 ? 17:32:10

Visste ni detta om mig?

... Jag hatar sprutor! Jag kan värkligen inte se sprutor, jag får panik men jag visar inte det.

... Jag har hållt på med hästar hela mitt liv!
Jag har inte ridit hela mitt liv men jag har hållt på med dom så som jag kanske red ponnyridning då och då. Född som ryttare och kommer dö som en!

... Jag älskar Ronda mer än vad jag själv vet!
Om inte Ronda hade kommit till Skutan någon gång så vet inte jag alls hur jag skulle vara som person.

... Jag vill bli fotograf!
Om jag bli fotograf så vill jag åka utomlands och fota action bilder, inte bara 'soldnedgång' utan jag fotar gärna häst-hoppning tex bildspel när en häst river ett hinder. Jag vill värkligen bli fotograf! :D

... Jag har haft en hund!
Det var en schäfer och han vart tyvärr tvungen att avlivas när han var 4 år pga att han hade problem med sina bakben och dom satt fel. Egentligen skulle han opereras men dom sa att det inte gick. Jag saknar värkligen Nisse ♥

... Jag älskar Bruno Mars!
Bästa sjungaren någonsin, det är så jävla sant! ♥♥♥

... Jag har haft lunginflammation när jag var 3 år!
Vi fick reda på det när jag hängde så mycket och 'skrek' att jag hade så ont så då fick jag medecin åt det.

Så söta stallfåren är! :)

// Julia Wester
2011-03-09 ? 17:03:08

Snart busshålls plats!

Hej! Snart ska jag ner till busshålls platsen då Liv kommer och hämtar upp mej och sen åker vi till Vendelsö, jag ska sova över! Sen imorgon börjar jag tjugo över åtta och jag får ingen sovmorgon..  Idag började jag tio över niio och slutade 12♥ Kom hem och stack till fritidsgården då jag träffade Jossan och alla från gamla skolan (: Sen för typ tio minuter sen kom jag hem och nu sitter jag och Jossan här och pratar.
Men snart ska hon hem och jag ska packa mina skolsaker, kläder, tandborste, borste med.mera . Jag kanske inte kommer att blogga i kväll då jag typ inte kommer få låna hennes data men det får väl bli så (suck) Jag tänkte började lite med hot or not, failbilder, hiss&Diss och lite annat! Men bara om jag får tag på failbilder så kommer det upp när som helst!
Men nu ska lilla jag sluta...

Hejdå!

Jag tycker den här var lite fail :P
Vad tycker ni?
Kommentera vet jag! ♥
2011-03-09 ? 14:45:00

Ändrade planer

Inget stall idag.. Jossan är tydligen kvar i skolan & frågade Julia k men hon ska vara nere vid fritisgården. Aja, får roa mig med något annat. Är sur nu :(


Men du gör mig glad ♥

// Julia Wester
2011-03-09 ? 14:32:49

Mot stallet snart!

Snart ska jag ge mig av till stallet och träffa ponie! :) Kommer ta en riktig fotobomb idag i stallet så var beredd på massor med bilder ikväll.

Har gjort klar min ena uppsats i NO. Blev faktiskt riktigt nöjd! :D Vad sägs som att jag visar min stalloutfit idag? Ska byta om nu sen kommer bild. Ska ev. fota Zefyrs saker idag ;)

Jag vet att jag ser ut som ett mongo ;)

// Julia Wester
2011-03-09 ? 13:06:09

Kompisar♥

Hejsan allesammans! Just nu är jag med mina vänner, Liv & Sossy! Snart ska jag ner till fritidsgården och tar ju med mej pengar ofcourse! Tyvär så drar jag inte med till skutan idag, har verkligen ingen lust.. Och sen ska jag sova hos Livan♥♥ Längtar! Men nu skaa jag sluta,
Förlåt för denna tråkiga inlägg.

hejdå♥
2011-03-09 ? 10:06:36

Oups, jag måste skärpa mig!

Var på utvecklingssamtal och jag kan säga att mina betyg såg inte så bra ut! Eller.. Jag tycker inte det men jag måste 'finslipa' lite i matte & spanska, jag tycker jag hade dåliga betyg!

Satt nyss och räknade matte och skrev lite svenska. Jag har svenska, spanska, matte & no att göra idag. Ska bli klar innan 14.00 för kvart i tre åker jag till stallet med Jossan och ja.. Tänkte ta en riktig fotobomb idag i stallet, vad sägs om det? ;) Så kommer en del foton upp ikväll för då kommer jag sitta uppe länge och uppdatera för är ju ledig i morgon.

Nu måste jag dra mig till arbetet igen sen måste jag planera för ridgruppen imorgon, annars är jag illa ute om inte jag har ideér.

Du är så jävla lik & personlig som Ronda..

// Julia Wester
2011-03-09 ? 09:00:00

Om Zefyrs historia

Alla vet ju inte vem Zefyr är?

Zefyr är född 2001 och jag har letat och letat efter hans uppfödare men det är ju såklart sjukt svårt att försöka hitta de när han har okänd hästramning? Han har egen personlighet och jag menar faktiskt det. Han är inte en vanlig häst utan han är typiskt den som kan vara pigg i skogen, han är seg på banan & klumpig i hoppning. Fasst när jag har varit med honom (Har inte hoppat honom ännu men menar nu dressyr & uteritter) t.ex ridit ut i skogen med så ha rvi varit oss själva. Han var sig själv det vet jag för jag känner av & ser på honom när han är sig själv.
Detsamma sak med Ronda när jag var med henne väldigt ofta.

Han är skimmel & jag värkligen älskar skimmlar. Många tycker att han passar i rosa! Själv tycker jag att han inte passar i det utan det ska vara antingen ljusblått eller mörkblått såklart! :) I dressyren.. Där har jag svårt att förklara. Vi har inte kommit varandra så långt på det sättet. Vi har aldrig haft ett riktigt dressyrpass utan nu försöker jag komma mer kontakt med honom från marken istället än ryggen. Han ska ha respekt från mig på marken och jag ska ha respekt för han från marken, alltså att båda ska visa respekt för varandra. Det gäller med alla häst & ryttare, ingen respekt ingen kontroll! Så säger alla ryttare.
Ibland på vissa dagar är vi riktigt nära varandra som om vi kännt varandra i evigheter. Jag hukar mig ner i hagen och han kommer fram till mig utan att jag ropar.

Zefyr är från Ulvvad & är en stor favorit där nere. Han är bara inhyrd hos oss från 18 Augusti till slutet av Maj. Kelgris är han ibland och håller alltid på i spånet och letar efter hö strån som är kvar. Jag har haft sjukt roligt med honom den tid jag haft med honom just nu och tiden med honom har varit fast och ett starkt band. Jag har varit väldigt mycket med honom. Jag har gått promenader, ridit dressyrpass, ridit ut, blivit av slängd och ja ;) Ibland kan han bli riktigt busig i skogen och börja hoppa och studsa. Men han gör ju självklart för att han tycker det är mysigt i skogen och han skulle aldrig kunna göra någon innan.
Visste ni även att han har tix? När man tränsar honom börjar han slänga med huvudet och då blir det svårt att knäppa nosgrimman. Varför eller hur vet jag inte att han fått det han hade inte det när han kom till Skutan. Någon som vet hur man tränar bort det?

Han kan även puss! När man har riktigt tålamod med honom och säger 'puss' så gör han det men tyvärr får man inte göra sånt idag längre på Skutan så jag har slutat med det då det hände en olycka. En häst bet en tjej i läppen, jag tror inte det är Zefyr för han kan ju inte alltid i början utan man ska värma upp lite i början eller vad man säger :P

Nu fick ni lite info om Zefyr osv :) Är det några frågor eller så maila till [email protected]


// Julia Wester
2011-03-09 ? 08:02:31

Jossan hissar till ponny !





Om det är ponny tävling så är det söta saker så detta hissar jag :





Kommentar : Sött shabrak som skulle passa bäst på vithäst , eller lite ljusare häst . Söt hopphäst i sidan av shabrak .


kommentar : Jag älskar denna grimma , den är värkligen söt ! och det är inget plast på om ni tror det ! *MVG*


kommentar : Söta rosetter som finns i både rosa och blå , om du ska skarma på dommaren :)

Det var nog de , nu ska jag dra iväg till skulan :D
2011-03-09 ? 07:48:30

svar på tal till rebecka

Rebecca Norlin  () om vad tycker ni är roligast?:
Hej jossan julia & julia
jag älskar verkligen eran blogg och jag älskar er <3

Jag gillar hoppning bäst men jag gillar fortfarande dressyren men jag håller i hoppningen bäst

 Svar : Haha , vad kul att du älskar våran blogg och älskar oss ! :)
           Rebecka jag har en liten överraskning till dej så ring mej när du ser detta :) ! 
            Kramar Jossan !
2011-03-09 ? 07:43:34

Trötter ..

Godmorgon 'gäääsp' !
Jag sitter här hemma i mitt rum och äter flingor . Men iallafall så är min dag planerad ! Ska till stallet klockan tre med juliaw . Vi ska ta boomb med foton hit till bloggen , Det är väl kul ? Så ska vi goosa med hästarna . Saknar skruttponny ! Han ska få massa goodis , lille busen då :) . Men jag vet inte vad jag ska blogga om så ni kan ju få en liten bildbomb ? :')


lillefandango

höhö lite failad min jacka vart , jag ser ju ut som jag vet inte vad :o

höhö ....

kemir och brisks rumpa

AHHH !!! brisk vill äta upp kameran :o !!

Men hejdå ! ♥

Vill ni se mer bilder på hästarna i stallet ? karnske hur stallet ser ut ovs ?
svara så gör vi det :)

\
Jossan & kemir
2011-03-08 ? 22:07:57

gnatter ♥

Godnatt alla !
Ska nog dra mej till sängen och börja läsa lite böcker eller så .
Hejdå !

2011-03-08 ? 22:01:52

Amazing!

Statestik är grym! Kärlek till er. 

Tror det är dags för mig och ta täcket över mig och sova. Imorgon blir det upp vid 07.00 sen ska vi åka och lämna brosan sen utvecklingssamtal. När jag kommer hem sen till mamma så ska jag sätta mig ner och kolla på hästar. Ska ju ha foderhäst efter sommarlovet med Jossan i samma stall förhoppningsvis. 

Ska snacka lite med mamma sen på kvällen och hoppas hon går med på det! Måste tagga nu, godnatt ♥


Sorry för bilder i repris men har värkligen inga bilder på denna data.
// Julia Wester
2011-03-08 ? 21:46:36

Jag är världens lyckligaste efter detta beskedet av mamma !

Jo , jag och mamma gick ner till ica för att handla lite , och så började jag prata med henne lite om egen häst och sånt dära . Och så frågade jag om jag fick ha foderhäst efter sommarlovet ? Och gissa vad hon sa .. Att jag får om jag klarar matteprovet och är bra i skolan ! Tänk , ni alla hästläsare , drömmen om egen häst ?! Att man tänker att man har sin drömhäst och är ute och tävlar och tar hand om den varje dag och sånt , min har nästan gått i uppfyllelse !

Så jag ska maila sindarve om foderhäst och fråga lite hur det kostar och sånt :D !

Byyye !


hoppas på dej isåfall ♥
2011-03-08 ? 21:11:05

Jag älskar er!

Ni är superduktiga på att besöka!
Fortsätt så!

Älskar er♥
2011-03-08 ? 21:10:00

Om Finess historia

Ni undrar säkert vem finess är?

Detta flicka är en norsk fjordhäst vid namn Finess och är född 97, då är hon alltså 13 år. Hon står vid Sindarve och sindarve står ju i Gotland! Hon står just nu på Skutans Gård. Finess är både pigg & seg, är frammåt i skogen, det vet jag inte för jag har inte ridit henne i skogen än?
Jag är ingen sån här person som gillar/älskar fjordingar, men denna ponnyn är jag fast vid! Finess är alltid fin när man har henne på dressyr då hon går lätt ner på tygeln, får fina galopp fattningar med.mera! Jag & Finess har inte kommit varanda nära men det kommer, jag har bara älskat henne i sex dagar..

Finess är black & har en svart rand i mitten, som vanliga fjordingar. Jag har inte gjort några släng dressyrpass med henne utan bara dressyrpass som jag har bestämt. Som t.ex. trava blåbärsdressyren, jobba henne i traven, göra skänkelvikningar(som jag tyvär inte kan) osv.!
Jag blev förälskad i Finess den 4 mars då jag fick henne på ridlektion, vi fick galopera och det kändes som jag satt i en soffa! Jag blev förälskad i henne och fick ner henne på tygeln och släng travade inte utan tog stora steg''. Finess är en fjording jag verkligen 'älskar'! Hon är lugn & fin, är alltid mysig i spiltan,

Det var lite om min underbara fjording♥

Jag och Fina Finess♥

Du är så obeskrivlig för mej!

2011-03-08 ? 19:30:33

Tjena!

Godkväll !
Har ni haft en trevlig dag ? Det har nämligen jag ! Har varit úte med julias två hundar och joggat runt med dom i ca 35 minuter . Sen gick vi in med dom och åt plättar med sylt och nu ska vi snart baka kokosbollar :') Jag lovar att när ni kommenterar vad vi ska skriva om så kommer det ett riktigt mega långt inlägg ! Men nu ska jag dra från datan men bloggar senare i kväll :') !

Hejdå !

\jossan&kemir



2011-03-08 ? 19:23:02

vad tycker ni är roligast?

Vad tycker ni är roligast inom ridning ? Själv tycker jag dressyr och fälttävlan , men har inte varit ute i rikitga terrängen men hoppas olika terränghinder i skogen :)

NU KAN JUST DU RÖSTA VILKET RIDSÄTT SOM ÄR BÄST !

sså rösta på nu så ska vi se vilket ridsätt hoppning\terräng\dressyr\westen\gymkhana är populärast !

RÖSTA genom att skriva ridsättet på en kommentar ! Röstningen AVSLUTAR på fredag :) !



dressyr

terräng


hoppning

2011-03-08 ? 19:05:25

Resten av min vecka!

SOnsdag: Skola, sen Skutan♥
Torsdag: Skolan, Hjälpledar grupp på Julias grupp! (Skutan)
Fredag: Skola, Sen ridlektion 17.30-18.15 (skoldisco)
Lördag: Sovmorgon! Sen kanske åka till skutan med Sanna och rida, (Skutan discot)
Söndag: Sovmorgon! Kanske skutan

Sen kommer det kanske en till veckoplanering nästa vecka (:

Jag älskar dej ♥
2011-03-08 ? 18:56:44

Awesome day everybody!

Hej! Är det bara jag som tycker att det har vart en vädligt bra dag idag? Idag hade jag en vanlig skoldag då jag började ca nio och slutade vid ungefär två tiden, jag fick sluta en timma tidigare för att jag skulle undersökas av en doktor. Nyss var jag ute med Atena (Mangos mamma) Och Mango, dem drog som s*tan..  Just nu är jag med Jossan! Det är hundar om ni inte fattar, aso mango och Atena :P Det blev tyvärr inget stall idag.. Men efter detta inlägg så kommer mitt veckoplanering, Imorgon ska jag kanske dra till skutan med det kommer bli vid ungefär fyra tiden, Men nu ska jag sluta!

Hejdå

2011-03-08 ? 17:59:25

Planering resten av veckan

Onsdag: Utvecklingssamtal, hem, blogga sen skutan
Torsdag: Ledig, grupp på kvällen
Fredag: Ridgrupp 17.30 - 18.15 någon som vill fota?
Lördag: Öppnar stallet med Sanna sen rida
Söndag: Skutan eller ta det lungt. 

Så ser resten av veckan ut. Ganska nice, ellerhur? :D 

Jag vill skriva, snälla kommentera lite också :(
Ett dressyrpass på Zefyr.

// Julia Wester
2011-03-08 ? 16:37:33

Hot or Not

Vill ni vara med i våran Hot Or Not?
Då skickar ni in en bild på när ni rider till [email protected]
/ Julia Wester
2011-03-08 ? 16:08:02

Awesome awesome!

Idag ska jag blogga gärnet hörrni! ;) Tror vi behöver 'riktig' update om hästar och inte vardag. Men..

Imorgon tror jag ska till stallet efter utvecklingssamtalsmötet eller först och främst ska jag plugga min NO och lite matte. På Torsdag har ju fulltspeckad för har läkarbesök sen senare har jag min grupp. Hjälp mig! Igentligen ska vi ha teori men jag har inget att prata om, eller jo.. Dom behöver gå igenom sadel och träns för dom ska kunna att sadla, tränsa och ta av sakerna. Men! Jag tror vi rider istället sen veckan efter så har vi teori! :)

Ska ta en macka nu sen ska jag fixa lite saker till bloggen ;)

Vad vill ni läsa om? Jag skriver om vad som hällst! Inom hästar då :)

3 år sedan? :)
/ Julia Wester
2011-03-08 ? 15:06:53

Semmeldagen! :)

Wiiihoooo ! Det är ju semeldagen idag och mamma ska åka iväg och köpa semlor och bullar :') !
Det är ju så himmla gott alltså ! Ringde julia och vi ska ut och promenera idag i think eftersom hon har hund och jag tycker vi ska ut på långpromenad ! Sen ska jag bjuda hem henne så ska vi nog kolla film och äta bullar och semlor :) Tjooockis i am .

Vad tycker ni om motion och fettma ?
Okej inget hästilägg detta men nästa blir det om *** ******** ****** :D Försök att gissa vad det är !




\ Jossan
2011-03-08 ? 14:40:29

jag är jätte glad nu ;D !

Hej !
Ni karnske undrar varför jag är så himmla glad idag ? Jo för jag klarade svenska provet med alla rätt :D Haha , men jag ska iallafall ringa min mormor och ska fråga om hon vill skjusa mej till stallet idag , annars så ska jag ringa juliak och fråga om vi kan hitta på någåt eller promenera\jogga till stallet :') Jag är jätte sugen på godis :o ! Men visst är det ganska bra uppdatering hära , när vi inte går i skolan ? Men jag lovar att när jag får pengar på mobilen så ska jag mobilblogga jätte mycket i promes :) . Vad vill ni att jag och mina kompisar julia & julia ska blogga om ? Kommentera vad vi ska blogga om , så gör vi det !

Hejdå !

Det är riktigt fint väder idag förrästen !


Jag och lille fandango :') !

\jossan

2011-03-08 ? 08:24:51

Sovmorgon!

HejHej!

Rubriken stämmer helt, har sovmorgon tills klockan nio men är uppe klockan 8..
Nu kommer min käre vän Liv.
Snart ska jag fixa mej, har bara en badrock på mej!
Men som ni vet så är det jätte svårt att blogga om stallet och sånt..
För vi skaffade ju bloggen igår(måndag) och enda sen dess har jag inte vart med hästarna-
Men nu ska jag gå & fixa mej, och sen dra min lilla rumpa till skolan,
Haha men nej!
Nu ska jag ta och sluta.

Hejdå (:

/ Julia Ketolainen

2011-03-08 ? 08:02:44

Ups , bråttom bråttom !

Godmorgon alla läsare som är uppe såhär tidigt !
Jag har just vaknat och håller på att göra frukost i köket , men bloggar samtidigt för jag är så smart som gör det när jag börjar skolan om 10 minuter ... Visst är jag smart ? nä inte så mycket menmen . Idag ska jag förhoppningsvis promenera eller åka bil till stallet och hälsa på lille kemiir :) . Vi har engelska prov idag och jag är sämst på de !

Undrar ni karnske varför vi inte skriver om när vi rider och om stallet ?
Jo vi startade ju bloggen igår ( måndag ) och har inte hunnit blogga om det eftersom att vi inte varit dära .
Men JJAG är i stallet oftast på måndagar , torsdagar , fredagar rider jag och på helgerna är jag i stallet :) .

Men nu måste jag bre min macka och dra iväg till skolan ! :')

Hejdå !

\ jossan & kemir


vila i frid älskling ♥
2011-03-08 ? 08:01:12

Skit duktiga ni är!

Följ oss!

7 nya kommentarer

hur jag och kemir hittade varandra ♥

6 nya kommentarer

Bada och sen ha en underbar dejt med kud

1 ny kommentar



Ser ni!
Nu ska jag nog svara på detta♥
2011-03-08 ? 07:50:48

svar på tal till loisa :)

loisa om hur jag och kemir hittade varandra ♥:
äälskar er blogg läser den varje dag :)
forsätt med det ni gör för det är ni bra på ;) puss!
---------------------------------------------------------

Svar : Vad kul att du älskar vår blogg och läser den varje dag :) !
Vi kommer fortsätta med denna blogg rätt så länge så oroa dej inte om det  ! Kram \ Jossan & kemir :)
2011-03-08 ? 07:13:40

Grymma!

Awesome statestik igår! Bra med kommentarer för bara första dagen. Love to yha all ;)

Skola idag då.. Har ingen skola imorgon eller på Torsdag då det är utvecklingssamtals dagar & ingen av dom dagarna får jag sova ut. Har utvecklingssamtal halv nio på Onsdag imorgon sen på Torsdag så ska jag till doktorn för blodprov då jag nog inte tål katt så jag kan få mediciner åt det.
Men det är ju en hästblogg så inget skrivande om doktorer eller så! :)

Måste jobba imorgon när jag kommer hem från utvecklingssamtalet så jag slipper det på Torsdag då det är fullspeckad dag.. Har ju min grupp senare på kvällen.
Nå väl, inte världens intressanta inlägg men ni dör nog inte :D

Btw, 5 nya i bloglovin, välkomna!

Så söt han är! Namnet visas nog redan ;)
/ Julia Wester
2011-03-07 ? 21:44:06

Följ oss!

/ Julia Wester
2011-03-07 ? 20:40:07

hur jag och kemir hittade varandra ♥

Jag och kemir hittade varandra genom att jag skulle följa med min kära vän julia ''k'' till hennes ridning förra våren .
Hon visade mej runt i stallet och så gick vi in i shettis delen , där stod två hästar som heter kemir och ronda . Vi hälsade på ronda , och sen gick vi vidare till kemir , där stod han ... Prinsen som äger mitt hjärta idag . Jag hade med mej lite morötter och var skiträdd för han för han åt nästan upp hela min hand då :o och jag var ju inte van vid hästar då eftersom jag inte hade ridit på ett år då . Sen gick julia ned till volten och började rida mendans jag var kvar med kemir .
Gick in till han och gosade , blev helt förälskad ♥ Sen följde jag med julia till skutan hela tiden och nu ägnar jag alla mina dagar hos kemir ♥ :)

Lite om det då , men hejdå :D ♥



COPYRIGHT by Jossan Grönholm (me)
2011-03-07 ? 20:37:02

Bibi Ronda är vem?

Jag har kännt en väldigt speciell ponny i mitt liv. Hon har jag kännt riktig glädje med, hon som ger mig ett riktigt leénde på läpparna. 

Hon är en dartmoor ponny & är född 1995. Hon är pigg, glad & ibland lite 'för' pigg. Hon kom till Skutans gård den 24 Augusti 2009 & jag fick träffa henne för allra första gången den 25 Augusti. Jag fick rida henne och var dom första av alla på gården som fick rida henne. Jag vart inte förälskad i henne den dagen men jag föll för henne. Hon är en sån som är rädd om sig & skulle aldrig någonsin kunna vara elak. Tro mig, jag hade nog närmst kontakt med henne och har tyvärr inte det nu idag.

Jag fick gå ut med promenader med henne och vara lycklig med henne ♥ Hon kände igen mig när jag kom till Skutan och stod vid hagen. När jag var ensam där så kom hon faktiskt fram till mig, lyckan brände inom mig.

Jag har alltid älskat Ronda och kommer alltid att göra det, även om vissa säger 'Varför dissar du Ronda?' Det kommer jag fan aldrig i hela mitt liv göra! Hon är mitt liv oavsett om hon inte är i stockholm eller på jorden. Hon är mitt liv & kommer alltid vara det.
Kärlek till dig världens finaste ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
/ Julia Wester
Sista dagen jag fick se henne på Skutan..
2011-03-07 ? 20:13:28

Bada och sen ha en underbar dejt med kudden.

Hej,Nu ska jag ta och bada! Sen ska jag in i min mysiga lilla säng och ta fram min kudden♥
Sen får jag en liten dejt, Hoppas det blir en resturang nu(driver)
Haha men nej, förlåt för denna tråkiga inlägg, men det kommer bättre imorgon,
För sen efter jag har badat ska jag borsta tänderna, dricka vatten ta fram kuddén, sätta på teven borsta håret och sen lägga mej(:

Puss&Kram!

I love you and you love me♥

2011-03-07 ? 20:06:14

Hiss&Diss


☺Jag hissar den här fina Grimman

Jag hissar den här grimman väldigt stort för att det är bra, det är ludd på sidorna, det kan bli skavsår annars..



☺Jag dissar detta stigbygel!

Ush säger jag bara! Jag gillar verkligen inte färgen!

2011-03-07 ? 19:22:59

Hur började jag gilla/älska dressyr?

Det kommer bli en lååång historia nu.. Dra på glasögongen för ögonen kommer bli trötta! :D
Jag har sen jag red på Ågsta gillat dressyr & jag red då mest och koncentrerade mig på det. Jag har det mesta lärt mig på internet om vad dressyr värkligen är. Dressyr rider man hela tiden när man inte hoppar utom när man rider ut i terrängen. Jag siktar mig på dressyr fasst jag kanske just nu inte koncentrerar mig på att tävla utan mest på att jag ska lära mig sen kan vi börja snacka om tävlingar. Jag har tävlat dressyr en gång på en fjording, Sindarve Knutte.

På framridningen brukar ju alla men inte alla vara hur nervös som hällst. Jag var inte alls nervös utan först tänkte jag att vi skulle 'känna' varandra då jag hade ridit han 1 gng tidigare. Så jag testade alla gångarter utom galopp för man fick inte galoppera. Sen på dressyrbanan så vart jag nervös för då handlar det värkligen om koncentration på ridningen och värkligen att sammarbeta med hästen.
Dressyr går ut på att sammarbeta, träna, öva & mycket mer som man kan förklara dressyr på. När jag blir äldre och har häst ska jag åka ut och tävla dressyr & kanske ibland hoppning men mest klommer jag rikta mig på dressyr.

Jag har ridit dressyr i många år man räknar efter alla dressyrpass som inte har haft något med hoppning att göra eller så. Dressyr handlar om balans också. Utan balans sitter du inte bra på hästen. Du måste ha lodrät sits och rak i ryggen och lite bakåtlutad fast inte för mycket bakåtlutad då kan allt gå dåligt och kontakten med hästens mun blir dligt då du kan sitta och dra i hästens mun. När man tänker på hälarna så går det som en 'klocka'. Du ska aldrig ha tån på kvart över utan den ska stå på 5-10 över om man räknar inom klockslag!
Inom dressyr måste jag värkligen tänka mer på min blick och haka. Jag måste se vart jag ska & vart hästen går.

I Fredags när jag red Lydia så gick det hur bra som hällst! Hon var konentrerad på mig & jag var koncentrerad på henne hur hon skulle gå och så. Själv sa alla andra efter att det såg riktigt bra ut. Så det passet var riktigt lyckat dressyrpass om man nu säger så.
Jag satsar inom dressyren 2011 att klara av att rida igenom LB:1 pogram & så ska jag kunna med blicken bättre.
/ Julia Wester
2011-03-07 ? 19:20:09

Godkväll allesammans (:


Copyright by mee!

Hejsan, Just nu sitter jag här och har nyss ätit min mat jag skrev om. Och den var inte barnvänlig..
Det var liksom bönor, morötter och annat. Men nu lyssnar jag på min underbara spotify som jag är förälskad i ~
Snart ska jag ta och sätta på mej nattline och sätta mej i sängen och typ tråka?
Sen ska jag kanske bestämma morgondagen imorgon, Jag tror jag har bestämt att vara med Jossan♥
Sen senare måste jag läsa för jag har läsläxa tills imorgon..(Jippie)

Ps på onsdag ska min syrra åka till peru och då ska jag passa hennes tik som är amstaff pittbull,Så då kommer tiken som heter Atena och jag ska passa henne i en månad♥

Hejdå♥

2011-03-07 ? 18:54:34

Min hästhistora inom min släkt! :)

Hej ! Jag tänkte att jag skulle skriva av mej om min släkts hästinriktanden :) !

Min mamma red jätte mycket när hon var ung och tävlade ute i trakterna med mera , Hon började rida när hon var ca 10 år eller lite mer jag är inte säker , hon cyklade i snöstorm bara för att få vara med hästarna . För er som inte älskar hästar mest av allt karnske ni tycker hon är kokko i skallen ? Men nej , hon gjorde helt rätt tycker jag !
Sen red min moster på skutans gård när hon var liten de var riktigt länge sen för nu är hon ca 25 år och hon red där när hon var ca 8 - 10 år . Hon red på taffsnäs fjordingcenter rätt så länge också , där hon älskade hästen Urax :) .

Det var nog därifrån jag fick mitt hästintresse .

Min brors flickvän avgudar jag ! Eftersom hon är en riktigt bra hoppryttare och har har hoppat på riktigt höga höjder ! Hon är ute och tävlar med sina hästar hela tiden !
Men ni kan få lite bilder på henne när hon tävlar :) !

© på ALLA bilder för jag har inte frågat ;o ups !
men jag frågar sen :)








Men hejdå!

/ Jossan & Kemir

2011-03-07 ? 18:20:32

Hallå alla hästläsare!

Hej allihopa som läser denna blogg !
Har kört lite footboll nu i fritidsgården men ja , inget intresse för det men hade inget att göra så varför inte spela någåt som är bra för kroppen? Just nu sitter jag med några kompisar och äter lite chips och dricker coola, haha liten tjockis jag är! Snart ska jag dra mej hem och planera imorgondagen. Tror jag ska till stallet och mysa med lille kemir! Saknat tjoockishästen :)

Men nu ska jag hem så vi hörs!

Hejdå! :)

/ Jossan & Kemir


2011-03-07 ? 18:03:00

Hejhej (:


Jag och finess♥

HejHej fick rubriken bli. Just nu sitter jag och lyssnar på Chris Brown-Whit you, Snart ska jag ringa Jossan och typ snacka. Sen ska jag äta köttfärssås med spaggeti, Och den kommer inte bli barnvänlig, asså det kommer vara lök i och jag avskyr lök! Nånting ni verkligen behöver veta, Imorgon antar jag att jag ska till stallet. Men det är inget bestämmt.
Men nu ska jag ringa Jossan, måste chata på henne och säga att hon ska blogga!

Hejdå!

En fråga: Vad vill ni läsare att jag ska skriva?
Kommentera vet jag (:

2011-03-07 ? 18:02:21

Hiss & Diss

* Jag hissar HV Polo stort!

Jag ska köpa dom här ridbyxorna för ca 1500:-! Jag har själv testat dom och är sjukt trevliga att ha på sig och är snygga. Hissar dom stort.
* Jag dissar pessoabett stooooort!
Varför dissar jag det? Jo, red en häst förut när jag gick i P3 på Ågesta RK. Vi red ut och hästen var jättesnäll och den hästen skulle aldrig kunna göra något. Han gick med pessoa & gapade hela tiden för han gick med helt fel bett. Han gick och gapade med munnen fast jag hade långa tyglar. Och jag dissar detta för det 'drar' mer i hästens mun än vanliga bett som själv visas av andra riktiga hoppryttare så diss för detta!
/ Julia Wester

2011-03-07 ? 17:45:00

Dressyrbilder från Blåkulla Gård.

Var med Jossan igår på Blåkulla och fotade ponnyup i Dressyr. Blåkulla förlorade tyvärr och gick inte vidare till
final.

Sorry för kvalitén. Nu ska jag plugga & ringa Jossan samt Julia K :)

/ Julia Wester
2011-03-07 ? 16:50:04

Bloglovin!

Nu kan ni följa oss genom att klicka på bilden!

Vad är bloglovin?

Bloglovin är en sida där det uppdateras hela tiden från de bloggar man följer så kan man gå in till bloggen man följer.
Följ oss!
2011-03-07 ? 15:27:34

JuliaKetolainen här (:

Hej, Mitt namn är Julia Ketolainen och är snart 12 år, jag rider ca 2 gånger på Skutans Gård då jag rider på ridlektion och friridning(ar). Jag har ridit sen jag var ca 1 ett år men då kunde jag ingenting. Och nu har jag ridit seriöst i ca 1 år. Jag har ridit på ridskolerna Sanda stallet, Skutans Gård , blåkulla gård och ett annat stall som heter
Ekerö ridsällskap. Jag rider mest dressyr men satsar mest på hoppning, men dressyr är oxå roligt därför att jag lär mej mycket.
På denna blogg kommer ni få veta om min vardag, stalldagarna m.m
Nu ska ni få veta hästarna som har vunnit mitt hjärta♥


Cactus är en blandras mellan arab och connemara, han är 98 och är då 12 år idag♥(han fyller inte år idag) Han flyttade till Skutans Gård 2009 och är idag nånstans i nynäshamn, Han är undan Lamina och efter Patience.

Rekyl är en blandras med gotlandsruss och shettis då han just nu är i trappalanda.. Han stog på Blåkulla Gård, Han är efter Kanyl och undan Smulan, Han är född 1996 då han avlivades när han var 14 år.

Zefyr är en korsning som är född 2001 och är 10 år, honom har jag delat många minnen med och ska starta blåbär och hoppning 50 cm ♥

Finess är en norsk fjordhäst som jag har blivit förälskad i , hon är född 1997 och är då 13 år, hon har jag ridit på friridning och annat (:

Men det var en liten presentation om mitt liv(:

Jag och Zefyr♥

Finaste(Cactus)
2011-03-07 ? 15:21:03

Presentation av mig Julia Wester.

Hej! Jag heter Julia Wester och är 13 år. Jag bor ca 20 min från STHLM i Haninge. Jag bor hos min pappa i Farsta och mamma i Haninge. Jag älskar dressyr och satsar nog mest på det men hoppning gör faktiskt inte så mycket. Jag rider på Skutans Gård i Brandbergen/Haninge. Där rider jag ridlekktioner på Fredagar och sen brukar jag även fririda. Tidigare i mitt liv har jag ridit på Ågesta RK. Där red jag i ca 4-5-6 år & lärde mig en del. Inom dressyren i framtiden så ska jag främst ha egen häst sen så åker jag mer och mer ut och tävlar med hästen när jag får en och så.

Zefyr

Är en korsningsvalack på ca 9 år. Han är inhyrd just nu och åker tillbaka i slutet av Maj. Han har egen vilja när det gäller att arbeta och vilket humör han är på! Jag såg han för första gången den 18 Augusti och jag föll för honom den dagen men hade inget band med honom tills i Januari. Jag har ridit honom väldigt mycket och jag har faktiskt flygit av honom också i skogen. Kan visa lite bilder på honom. I nästa inlägg kommer det ett inlägg om varför jag gillar/älskar dressyr.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
/Julia, logga till alla kommer!
2011-03-07 ? 00:00:00

Veckans hästras!

Tänkte ta en idé från dressyrmupparna x)
Ni säger en hästras sen väljer jag. Flest röset om samma ras vinner.

Sedan när jag valt skickar ni in bilder till [email protected] och skickar in på den rasen sen väljer jag vilken bild som är finast.
Vi börjar från och med nu!
2011-03-06 ? 20:50:01

Jossan Grönholm hära :') !

Hejsan :') !

Jag heter Josefin Grönholm men kallas jossan och man kan säga att de är mitt '' namn '' . Jag är snart 12 år och är född 1999 den 10 december . Jag rider på skutansgård i samma ridgrupp som juliak och juliaw som jag driver bloggen med .
Har ridit sen jag var 2 år men börjat på ridskola när jag var ca 8 år . Jag satsar mest i dressyren då man får mer kontakt med hästen i ridningen men terräng och hoppning funkar oxå :) Då jag älskar att rida ut i terrängen .
Har tävlat i dressyren 1 gång men i april startar jag igen och i hoppning  !
Över till den som äger mitt hjärta ♥

Det är en shettis vid namn kemir , som står på skutans gård född 1992 den 16 juni :)
Han är helt underbar , ganska mycket vi har tillsammans i gemenskapen !
Vi är lata , vi är matvrak , vi HATAR att skynda \ springa , vi är buusiga och m.m :')
Han har jag kännt snart i 1 år :) Låter karnske lite ?`men nej ! Vi har ett mycket starkt och speciellt band .
Tyvär kan jag inte rida han eftersom han bara tar 40 kilo och jag är för lång och väger för mycket .
Men ibland händer det att jag får köra han eller gå promenader i skogen :)
Pysslar ju om han och goosar mycket ♥
Men nu fick ni veta ganska mycket om mej och mitt ridande ?
vill ni höra mer om mej och kemir ? eller någåt annat ? Kommentera då ! :')
ni får bilder så ni ser när jag rider , hur jag ser ut och hur kemir ser ut !


Mitt blogg.se dampar så ni får bilder i nästa inlägg sorry ..
Men jag älskar en fjording vid namn meja och hilda ♥

hejdåå ♥

\ Jossan & kemir
2011-03-06 ? 11:45:24

Välkommen till min nya blogg!